Active filters: Belgium

320 jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Sint-Lambrechts-Woluwe, Brussels

Reference: BE769844

Posted on: 21.06.2018

Job type: Permanent

Je bent universiteit- of hogeschoolstudent en je wil een relevante leeropportuniteit

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

Dilsen, Limburg

Reference: BE769351

Posted on: 21.06.2018

Job type: Permanent

Resultaatgericht peoplemanager met ervaring in een productie-omgeving

Vasco Group is totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa, met als bekende merken: Vasco, Brugman en Superia. Het hoofdkwartier is gevestigd in Dilsen, de productiebedrijven bevinden zich in Tubbergen (Nederland), Zedelgem (België), Dilsen (België) ...

Sint-Niklaas, East Flanders

Reference: BE769339

Posted on: 21.06.2018

Job type: Permanent

Procesdenker en peoplemanager met businessinzicht en analytische vaardigheden

Standaard Boekhandel, met hoofdkantoor in Sint-Niklaas, heeft een sterke positie als marktleider in Vlaanderen, en is sinds 2014 ook nationaal actief, dankzij de overname van de boekhandel- en papierwarenketen Club.

Brussels, Brussels

Reference: BE768336

Posted on: 21.06.2018

Job type: Permanent

Intellectual Property

Through an international network of local IP firms, Valipat provides structured, secure and effective IP administrative services to IP attorneys in corporate legal departments or law firms. With 145+ people located across Belgium, Scotland, France, England, Germany and the United States and ...

Brussels, Brussels

Reference: BE769701

Posted on: 21.06.2018

Job type: Permanent

With excellent organisational, communication and social skills

The European Society of Anaesthesiology (ESA) is the European Regional Section of the World Federation of Societies of Anaesthesiologists (WFSA) and comprises of individual and national society members.

Bruxelles, Brussels

Reference: BE769668

Posted on: 21.06.2018

Job type: Permanent

Déployer une stratégie de contacts et de services au-delà des attentes clients/Het ontwikkelen van een contacten –en dienstenstrategie

Thalys (http://www.thalys.com), créée en 1996 et basée à Bruxelles, est une société à vocation européenne qui emploie 600 personnes. Thalys (www.thalys.com) werd opgericht in 1996 en is gevestigd in Brussel. De spoorwegonderneming is actief op Europees niveau en telt een 600-tal werknemers.

Hasselt, Limburg

Reference: BE766284

Posted on: 20.06.2018

Job type: Permanent

Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken?

Net als jouw collega consultants in het team sta je in voor het goede verloop van Outplacement en Loopbaanbegeleidingstrajecten. Je adviseert werknemers omtrent hoe ze hun verdere loopbaan kunnen vormgeven.

Gits, West Flanders

Reference: BE767987

Posted on: 20.06.2018

Job type: Permanent

Ingenieur met een passie voor innovatie in staal

voestalpine Sadef (Gits) is als wereldspeler gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van koudgewalste stalen buizen en profielen. Internationale klanten uit de automotive-, de bouwsector en de industrie vinden in voestalpine Sadef een betrouwbare partner voor tailor-made oplossingen in stalen profielen.

Brussels, Brussels

Reference: BE764513

Posted on: 20.06.2018

Job type: Permanent

An ambitious entrepreneur with excellent interpersonal skills

Our client is a high technology services company, offering technical support to major players in the industrial economy. As experts in (information) technology and as innovators, they focus on the engineering industry (transport, energy…), bank, retail and communication & media industries.

Waregem, West Flanders

Reference: BE765112

Posted on: 20.06.2018

Job type: Permanent

Vernieuwende, business-minded en ondernemende peoplemanager

Familiebedrijf Renson, opgericht in 1909, staat voor een duidelijke missie: ‘Creating healthy spaces’. De gebruiker staat dan ook centraal in de innovatieve en trendsettende producten op het gebied van ventilatie, buitenzonwering en terrasoverkappingen.