12 Construction and Property jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Knokke, West Flanders

Reference: BE758094

Posted on: 07.11.2017

Job type: Permanent

Gedreven coördinator voor algemene residentiële bouwwerken

Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en ...

Izegem, West Flanders

Reference: BE759067

Posted on: 06.11.2017

Job type: Permanent

Gedreven en autonome professional met verantwoordelijkheidszin

SIX is een dynamische klasse 8 bouwonderneming die samen met een jong en vooruitstrevend team van een 180-tal medewerkers een omzet van 50 miljoen euro realiseert. Het bedrijf omvat drie activiteiten: Dakwerken, HVAC & Sanitair en Renovatie.

Deinze, East Flanders

Reference: BE757595

Posted on: 03.11.2017

Job type: Permanent

TECHNISCH TEKENAAR MET OVERKOEPELENDE VISIE

Lootens Line is actief in het ontwerp, de productie en de plaatsing van maximaal beglaasd stalen schrijnwerk. Daarnaast realiseert de onderneming brand-, inbraak- en kogelwerende ramen & deuren. Ze is gedreven om architecturale meerwaarde te creëren, zowel bij grotere openbare projecten als bij exclusieve private ...

Deinze, East Flanders

Reference: BE757596

Posted on: 03.11.2017

Job type: Permanent

GEDREVEN PROJECTLEIDER MET TECHNISCH INZICHT

Lootens Line is actief in het ontwerp, de productie en plaatsing van maximaal beglaasd stalen schrijnwerk. Daarnaast realiseert de onderneming brand-, inbraak- en kogelwerende ramen & deuren. Ze is gedreven om architecturale meerwaarde te creëren, zowel bij grotere openbare projecten als bij exclusieve private ...

Brussel, Brussels

Reference: BE763646

Posted on: 30.10.2017

Job type: Permanent

Een pragmatische en gedreven people manager met een gedegen kennis en ervaring in facility management in de brede zin van het woord. / Un gestionnaire de personnes pragmatique et motivé avec une solide connaissance et expérience dans le facility management

De Onafhankelijke Ziekenfondsen groeperen 5 apolitieke en dynamische ziekenfondsen (OZ, Omnimut, Partenamut, Freie Krankenkasse, Partena Ziekenfonds). L’union Nationale des Mutualités Libres regroupe 5 mutualités (OZ, Omnimut, Partenamut, Freie Krankenkasse, Partena Ziekenfonds).

Mechelen, Antwerp

Reference: BE741226

Posted on: 27.10.2017

Job type: Permanent

Ervaren calculator bouwprojecten met people skills

Onze klant WILLEMEN GROEP (www.willemen.be) is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd.

Waregem, West Flanders

Reference: BE756102

Posted on: 23.10.2017

Job type: Permanent

Senior Manager met strategische visie en multidisciplinaire expertise om het centrale Competence Center Acquisition & Development aan te sturen.

Matexi is binnen de residentiële vastgoedsector marktleider met meer dan 70 jaar ervaring en expertise. De jongste 20 jaar groeide de buurtontwikkelaar uit tot een kennisbedrijf en tot de leidende binnenstedelijke ontwikkelaar met filialen in elke Belgische provincie,..

Eke, East Flanders

Reference: BE756210

Posted on: 09.10.2017

Job type: Permanent

Commercieel talent met passie voor de ontwikkeling van nieuwe residentiële projecten

Matexi, een van oorsprong familiale organisatie, is actief in de ontwikkeling van residentiële binnen- en buitenstedelijke projecten. De onderneming is financieel sterk en kan terugvallen op reeds meer dan 70 jaar expertise en ervaring in vastgoedprojecten.

Gent, East Flanders

Reference: BE749733

Posted on: 09.10.2017

Job type: Permanent

Diverse en gevarieerde bouwprojecten, klasse 8, bij bedrijf met gedegen historiek en gezonde ambitie

Wyckaert nv, gelegen te Gent, is een onafhankelijk bouwbedrijf (sinds 1890), klasse 8, met een omzet van 43,6 miljoen euro en 140 medewerkers in vast dienstverband. Naast algemene bouwprojecten, is Wyckaert ook actief in Design & Build, wat hun activiteiten een extra dimensie geeft.

Drongen, East Flanders

Reference: BE744043

Posted on: 09.10.2017

Job type: Permanent

Ingenieur met expertise in de wegenbouw

WILLEMEN GROEP (www.willemen.be) is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd.