Active filters: Belgium Health Clear all filters

14 Health jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Hasselt, Limburg, Belgium

Reference: BE774193

Posted on: 11.06.2019

Job type: Permanent

Gemotiveerde manager met een hart voor zorg

Het Jessa Ziekenhuis biedt als geaccrediteerd referentieziekenhuis een ruim aanbod aan innovatieve & hoogkwalitatieve geneeskunde en zorg, in samenwerking met de partnerziekenhuizen in haar klinisch netwerk. Wij willen warme zorg bieden aan onze patiënt, partner zijn in zijn/haar zorgproces en de patiënt ook actie...

Hasselt, Limburg, Belgium

Reference: BE774191

Posted on: 11.06.2019

Job type: Permanent

Enthousiaste manager met een passie voor zorg

Het Jessa Ziekenhuis biedt als geaccrediteerd referentieziekenhuis een ruim aanbod aan innovatieve & hoogkwalitatieve geneeskunde en zorg, in samenwerking met de partnerziekenhuizen in haar klinisch netwerk. Wij willen warme zorg bieden aan onze patiënt, partner zijn in zijn/haar zorgproces en de patiënt ook ...

Brussels, Brussels, Belgium

Reference: BE776720

Posted on: 06.06.2019

Job type: Permanent

A scientific expert in Oncology with high level communication skills

PharmaMar is a company focused on oncology and committed to research and development which takes inspiration from the sea to discover molecules with antitumor activity. PharmaMar is an integrated company that seeks innovative products to provide healthcare professionals with new tools to treat cancer.

Diest, Flemish Brabant, Belgium

Reference: BE777160

Posted on: 06.06.2019

Job type: Permanent

People Manager met ervaring in Financiën

Het AZ Diest is een regionaal ziekenhuis met 214 erkende bedden, gelegen op de grens van de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Het ziekenhuis stelt meer dan 500 mensen te werk en er zijn meer dan 120 artsen aan AZ Diest verbonden.

Herent, Flemish Brabant, Belgium

Reference: BE772960

Posted on: 06.06.2019

Job type: Permanent

Proactive and enthusiastic Marketing Development Manager

Elysee Dental, part of the Modern Dental Group, is a leading full service and all-round laboratory for Dental Technics. Thanks to high-end techniques and materials, a tailor-made service and a close cooperation with Key Opinion Leaders, the company can offer the most innovative solutions to dental practitioners.

Tielt, West Flanders, Belgium

Reference: BE770250

Posted on: 06.06.2019

Job type: Permanent

hooggekwalificeerde arts die wil bouwen aan sterk regionaal merk

Het regionaal ziekenhuis Sint-Andries is een gekende speler met een sterke inplanting in de regio Tielt. Dagelijks zetten 80 geneesheren en 700 personeelsleden zich volledig in voor kwalitatieve, specialistische gezondheidszorg voor een doelpubliek van meer dan 100.000 inwoners in de regio.

Schaarbeek, Brussels, Belgium

Reference: BE773464

Posted on: 06.06.2019

Job type: Permanent

De Stichting tegen Kanker zoekt een dynamische en gedreven Manager Scientific & Other Grants

In samenwerking met de CEO en het Directiecomité bepaal je het beleid en de strategie van het departement op lange en korte termijn. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor implementatie en opvolging in de praktijk.

Belgium, Brussels, Belgium

Reference: BE773562

Posted on: 06.06.2019

Job type: Permanent

National sales position - innovative infection prevention solutions

Ecolab Healthcare delivers infection prevention solutions to ensure healthy environments for patients and healthcare providers. They provide solutions from hand and skin hygiene to patient and operating room environmental hygiene, leading to improved outcomes, operating efficiencies and ...

Jette, Brussels, Belgium

Reference: BE774155

Posted on: 06.06.2019

Job type: Permanent

Communicatieve en analytische apotheker

De RA Manager is verantwoordelijk voor het in stand houden en updaten van alle Marketing Authorisaties. De persoon zal ook verantwoordelijk zijn voor het bekomen van nieuwe registraties, naargelang vereist.

Brussels, Brussels, Belgium

Reference: BE774610

Posted on: 06.06.2019

Job type: Permanent

Experienced in Lims software in a laboratory environment?

Due to our exceptional growth, we are looking for an experienced consultant (M/F) to implement LabWare LIMS™ and ELN™ software in Belgium.