Active filters: Belgium IT Clear all filters

13 IT jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Veurne, West Flanders

Reference: BE760405

Posted on: 17.11.2017

Job type: Permanent

Leidinggevende ICT specialist

Binnen az West is informatica van strategisch belang. Wij zijn sterk geïnformatiseerd voor zowel medische als administratieve toepassingen. Samen met ervaren collega’s zorgt u ervoor dat de steeds groeiende informatica binnen het ziekenhuis optimaal functioneert.

Ghent, East Flanders

Reference: BE759624

Posted on: 13.11.2017

Job type: Permanent

ter versterking van ons Research & Development team

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

Asse-Zellik, Flemish Brabant

Reference: BE763888

Posted on: 10.11.2017

Job type: Permanent

Actieve allround netwerkspecialist

MediaMarkt België is de absolute nr.1 in consumer electronics, huishoudelektro en multimedia. De winkelketen is onderdeel van de Media-Saturn-Holding GmbH en onderscheidt zich door een unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en ...

Sint-Niklaas, East Flanders

Reference: BE751762

Posted on: 10.11.2017

Job type: Permanent

Change manager en implementator van de IT-roadmap

Standaard Boekhandel, met hoofdkantoor in Sint-Niklaas, heeft een sterke positie als marktleider in Vlaanderen. De keten is in volle beweging en expansie. Dat bewijzen onder andere de overname van Club en de lancering van een e-bookplatform rond de tolino e-reader.

Brussel, Brussels

Reference: BE763477

Posted on: 09.11.2017

Job type: Permanent

Project manager met uitstekende analytische vaardigheden

PMV financiert beloftevolle ondernemingen vanaf hun oprichting, begeleidt ondernemingen tijdens hun groeifase tot en met de internationale expansie. Op vlak van infrastructuur, vastgoed en energie realiseert PMV projecten namens en met de Vlaamse Regering en met privépartijen.

Asse-Zellik, Flemish Brabant

Reference: BE763889

Posted on: 09.11.2017

Job type: Permanent

Faciliterende ICT-business-sparringpartner

MediaMarkt België is de absolute nr. 1 in consumer electronics, huishoudelektro en multimedia. De winkelketen is onderdeel van de Media-Saturn-Holding GmbH en onderscheidt zich door unieke selectie laaggeprijsde merkproducten, deskundig personeel, een uitstekende service, opvallende reclame en ...

Bruges, West Flanders

Reference: BE763184

Posted on: 24.10.2017

Job type: Permanent

With high business acumen and strategic vision

BMT Group is an industrial family-owned holding with Belgian roots, active in high-precision machining of gears and transmissions on the one hand and the manufacturing of moulds and annealing lehrs for the glass industry on the other hand.

Bruges, West Flanders

Reference: BE763327

Posted on: 24.10.2017

Job type: Permanent

with proven project management and strong leadership skills

DANA Belgium (Bruges area), is part of DANA Corporation, a listed US multinational. Spread over 25 countries, 90 production plants and 15 R&D centers continuously work on state-of-the-art technology and products for automotive, commercial and off-highway machines.

Herdersem, East Flanders

Reference: BE757195

Posted on: 23.10.2017

Job type: Permanent

Klantgerichte ICT-verantwoordelijke binnen zorgcampus

Denderrust heeft zich de afgelopen jaren voorbereid op een gediversifieerd en toekomstgericht ouderenbeleid en -aanbod. Naast de residentiële opvang van zorgbehoevende bewoners bieden wij actueel opvang en begeleiding in ons Centrum Kortverblijf, Dagverzorgingscentrum De Regenboog, Dagverzorgingscentrum ...

Brussels, Brussels

Reference: BE762719

Posted on: 18.10.2017

Job type: Permanent

Gedreven informaticus met passie voor data

Het Vlaams EnergieBedrijf (VEB) heeft als missie de publieke sector op vlak van energie duurzamer en efficiënter te maken en streeft naar een algemene energiebesparing bij de brede Vlaamse overheid. Dit doen zij enerzijds door centraal en efficiënter energie aan te kopen en anderzijds door de energiedata ...