9 Office support and Language jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Tienen, Flemish Brabant

Reference: BE765942

Posted on: 16.04.2018

Job type: Permanent

HR/Insurance/Legal/Pricing

Tokai Optecs is een Belgische producent van hoogkwalitatieve oftalmische glazen, gevestigd in Tienen. Tokai Optecs produceert en verdeelt brillenglazen vanuit België naar de EMEA-regio. Dankzij de uiterst proactieve research- en ontwikkelingspolitiek slaagt Tokai erin exclusieve materialen, designs ...

Dendermonde, East Flanders

Reference: BE765785

Posted on: 04.04.2018

Job type: Permanent

Proactief, analytisch en servicegericht

Voor één van onze klanten, een productiebedrijf met een sterke internationale scope, zijn wij momenteel voor hun site te Oost-Vlaanderen in het kader van verdere groei op zoek naar een (m/v): EXECUTIVE ASSISTANT

Brussel, Brussels

Reference: BE767689

Posted on: 04.04.2018

Job type: Permanent

Je bent de rechterhand van onze Regiomanager.

Ons Recruitment & Selection team in Brussel kent een sterke groei. Het managementteam is op zoek naar een office manager om de verdere groei van het team te ondersteunen en de operational excellence van de processen te vergroten.

Gent, East Flanders

Reference: BE764434

Posted on: 27.03.2018

Job type: Permanent

Onthaal en begeleiding

Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz.

Antwerpen, Antwerp

Reference: BE766847

Posted on: 12.03.2018

Job type: Permanent

met een financiële achtergrond of ervaring in het bankwezen

Praxis is een onafhankelijk multi-family-office dat aan zijn vermogend cliënteel ondersteuning aanbiedt in de optimale opvolging van hun vermogen. Met een klein maar performant team – gebaseerd in Antwerpen en Buenos Aires - verzekert Praxis steeds de hoogste kwaliteit.

Brussel, Brussels

Reference: BE766855

Posted on: 02.03.2018

Job type: Permanent

Als Hudson HR-Assistant werken in tandem met onze HR-Consultants: jouw droomjob?

Binnen Hudson vinden we het belangrijk dat élke medewerker zijn toegevoegde waarde voelt. Onze HR-Consultants werken nauw samen met klantgerichte en dynamische Assistants, die cruciaal zijn voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Vaak vormen zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten.

Sint-Lambrechts-Woluwe, Brussels

Reference: BE761419

Posted on: 27.02.2018

Job type: Permanent

Je bent mede verantwoordelijk voor een correcte en snelle administratieve opvolging van meerdere HR consultancy projecten

Je beschikt idealiter over een Bachelor diploma en je hebt bij voorkeur een eerste relevante werkervaring. Je wil graag jouw potentieel binnen de dynamische en internationale omgeving van Hudson verder ontplooien.

Brussel, Brussels

Reference: BE761702

Posted on: 27.02.2018

Job type: Permanent

Rekrutering & Selectie - Recrutement et Sélection

In ons kantoor in Sint-Lambrechts-Woluwe maak je deel uit van een administratief team, waarbij je het aanspreekpunt bent voor onze klanten en kandidaten Dans nos bureaux à Woluwe-Saint-Lambert, vous faites partie d’une équipe administrative et êtes l’interlocuteur(-trice) direct pour nos clients et nos candidats

Gent, East Flanders

Reference: BE766539

Posted on: 20.02.2018

Job type: Permanent

Je bent beschikbaar vanaf eind april voor een periode van 5 maanden.

Als assistant ondersteun je samen met je collega-assistants een team van consultants voor Assessment en Talent Management projecten bij klanten uit de private sector.