102 Sales and Marketing jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Brussels, Brussels

Reference: BE758771

Posted on: 26.09.2017

Job type: Permanent

Excellent opportunity for a junior brand manager open to an international career

Reckitt Benckiser is the world's leading Consumer Health and Hygiene Company. We work with the best people to challenge conventional thinking and keep giving people innovative solutions for healthier lives and happier homes, through brands like Nurofen, Strepsils, Mucinex, Dettol, Lysol, Finish and Vanish.

Sint-Denijs-Westrem, East Flanders

Reference: BE758592

Posted on: 26.09.2017

Job type: Permanent

Resultaatgedreven people manager met B2C-ervaring en strategisch inzicht

thyssenkrupp Encasa, gevestigd in Gent en onderdeel van de internationale holding thyssenkrupp AG, is marktleider in de installatie en verkoop van trapliften, huisliften en platformliften, voornamelijk voor de particuliere consument.

Sint-Katelijne-Waver, Antwerp

Reference: BE760605

Posted on: 26.09.2017

Job type: Permanent

Gedreven Key Accountmanager met passie voor Ultra Vers

Greenyard is een wereldwijde marktleider in groenten en fruit, substraten en de bijhorende diensten zoals logistiek. De groep – die bestaat uit 4 divisies Fresh (verse groenten en fruit, bloemen en planten), Frozen (diepvries groenten en fruit), Prepared (groenten en fruit in blik en bokaal) en Horticulture ...

Deinze, East Flanders

Reference: BE754677

Posted on: 25.09.2017

Job type: Permanent

Ervaren relatiebouwer voor technische sales en advies

DSM is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van vitaminen, carotenoïden en andere fijnchemicaliën voor de voedingsmiddelen-, diervoeder-, geneesmiddelen- en personal care-industry. In België is DSM vooral actief in Animal Nutrition & Health (ANH), met als voornaamste activiteit het ontwikkelen van ...

East- and West-Flanders, East Flanders

Reference: BE761977

Posted on: 25.09.2017

Job type: Permanent

Challenging strategical sales- and peoplemanagement function for leading company in medical devices

As a Sales Manager you are responsible for managing a sales staff in the achievement of  sales to new and established hospital accounts to obtain sales objectives and greater market penetration.

Waregem, West Flanders

Reference: BE756181

Posted on: 25.09.2017

Job type: Permanent

Teamplayer met zin voor ondernemerschap en passie voor styling en esthetiek

BOSS Paints ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatief hoogstaande verfproducten, zowel voor professionals als particulieren. Als familiebedrijf hanteert BOSS Paints een unieke strategie door tegelijk verffabrikant, groothandelaar en retailer te zijn.

West-Vlaanderen, West Flanders

Reference: BE743782

Posted on: 25.09.2017

Job type: Permanent

Ondernemende en klantgerichte Commercieel Manager

Onze klant is een gevestigde waarde in de bouwsector met vestigingen over heel België. Met meer dan 650 medewerkers en een omzet van 240 miljoen euro worden de beste merken gepromoot naar professionelen en particulieren via verdeelcentra, showrooms en logistieke depots.

Tienen, Flemish Brabant

Reference: BE760311

Posted on: 22.09.2017

Job type: Permanent

Commercieel talent gepassioneerd door een internationale werkcontext

Tokai Optecs is een Belgische producent van hoog kwalitatieve ophtalmische glazen, gevestigd in Tienen. Tokai Optecs produceert en verdeelt brillenglazen vanuit België naar de EMEA-regio. Dankzij de uiterst proactieve reasearch- en ontwikkelingspolitiek slaagt Tokai erin exclusieve materialen, designs ...

Overpelt, Limburg

Reference: BE758687

Posted on: 22.09.2017

Job type: Permanent

Dynamisch commercieel talent met interesse in interieur en techniek

Decoline is een Belgisch bedrijf dat zich richt op het high end segment van raamdecoratie. Vanuit de business unit Innovating Technics ontwikkelt, produceert en verkoopt Decoline een brede waaier van kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke ophangsystemen voor gordijnen.

Olen, Antwerp

Reference: BE762257

Posted on: 21.09.2017

Job type: Permanent

Strategische salesprofessional met passie voor de retail

Novatech International, gevestigd in Olen is een Belgisch familiebedrijf met een historiek van meer dan 40 jaar. Met de merken Novatio, Bike7, Tec7 en Green7 is het een vooraanstaande productontwikkelaar voor de professionele bouwmarkt, onderhoudsmarkt en automotive.