Active filters: Belgium Anderlecht Clear all filters

4 jobs in Anderlecht

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Anderlecht, Brussels, Belgium

Reference: BE777088

Posted on: 14.05.2019

Job type: Permanent

Ben je een commercieel talent met de drive & ambitie om verder te evolueren binnen een internationale & dynamische werkomgeving? Waag dan de sprong bij Hilti!

Hilti is als toeleverancier dé referentie op de markt wat betreft technologisch toonaangevende producten, software en diensten voor de bouwsector. En tant que fournisseur, Hilti est la référence sur le marché des produits, logiciels et services à la pointe de la technologie pour le secteur de la construction.

Anderlecht, Brussels, Belgium

Reference: BE776798

Posted on: 30.04.2019

Job type: Permanent

Commerciële en analytische manager gebeten door operational excellence in de retailsector

Ubiway Retail, met hoofdkantoor in Anderlecht, is gespecialiseerd in proximity retail en heeft winkels in winkelstraten, shoppingcenters, trein- en metrostations en luchthavens. Ze beschikken over een netwerk van 220 verkooppunten die op strategische plaatsen zijn gelegen en die sterke, herkenbare merken uitdragen...

Anderlecht, Brussels, Belgium

Reference: BE773214

Posted on: 08.04.2019

Job type: Permanent

Capable de gérer et anticiper une planification complexe, avec bonnes aptitudes en IT

Fort de ses 600 collaborateurs hautement motivés et rassemblés autour de valeurs fortes telles que la performance, le respect, l’initiative, l’engagement, la modestie etc. Viangro est depuis plus de 50 ans le partenaire de confiance de ses clients.

Sint-Niklaas / Anderlecht, East Flanders, Belgium

Reference: BE776442

Posted on: 04.04.2019

Job type: Permanent

Vertaler van businessopportuniteiten naar een optimale omnichannel-trategie

Standaard Boekhandel en Club zijn actief in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Zowel Standaard Boekhandel als Club zijn in volle evolutie. Naast de ambities die ze hebben voor hun winkels en webshops willen ze ook als dienstverlener aan scholen, bibliotheken en bedrijven hun positie als marktleider verder versterken...