Active filters: Belgium Deinze Clear all filters

5 jobs in Deinze

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Deinze, East Flanders, Belgium

Reference: BE773144

Posted on: 13.06.2019

Job type: Permanent

Teamgerichte en gedreven rechterhand van de Productiemanager

Aluvision nv is een dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen en LED-toepassingen voor de beurs- en evenementenindustrie.

Deinze, East Flanders, Belgium

Reference: BE777256

Posted on: 07.06.2019

Job type: Permanent

Passionate about international business development towards new formulations, new hardware and applications for OCF products in the global chemical industry.

Greenseal, headquartered in Deinze (Belgium), is a highly specialised R&D centre and worldwide partner in the OCF (One Component Foams) industry, mainly focused on isocyanate-free chemistry.

Deinze, East Flanders, Belgium

Reference: BE774972

Posted on: 07.06.2019

Job type: Permanent

Ondernemende onderhandelaar met zin voor analyse

ETIVOET is sinds 1954 een toonaangevende, innovatieve specialist in zelfklevende etiketten op rol. Met expertise en knowhow als fundament streeft Etivoet continu naar vernieuwing en vooruitgang: nieuwe technieken, geavanceerde machines en grensverleggende, internationaal bekroonde producten.

Deinze, East Flanders, Belgium

Reference: BE762604

Posted on: 05.06.2019

Job type: Permanent

Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingsvaardigheden en commerciële feeling

Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers ...

Deinze, East Flanders, Belgium

Reference: BE771308

Posted on: 04.06.2019

Job type: Permanent

Hands-on peoplemanager met sterke interesse in aluminiumverwerking

Aluvision nv bestaat reeds 15 jaar en is een sterk groeiende Belgische onderneming met een internationale klantenkring. Ze is gespecialiseerd in hoogwaardige modulaire systemen en led-oplossingen voor standenbouw, showrooms en displays.