Active filters: Belgium Waregem Clear all filters

6 jobs in Waregem

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Waregem, West Flanders

Reference: BE763693

Posted on: 02.01.2018

Job type: Permanent

Enthousiasmerende peoplemanager met wetenschappelijke achtergrond en interesse voor R&D

BOSS Paints ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatief hoogstaande verfproducten, zowel voor professionals als particulieren. Als familiebedrijf hanteert BOSS Paints een unieke strategie door tegelijk verffabrikant, groothandelaar en retailer te zijn.

Waregem, West Flanders

Reference: BE759567

Posted on: 22.12.2017

Job type: Permanent

Pragmatische peoplemanager met visie en daadkracht

BOSS Paints ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatief hoogstaande verfproducten, zowel voor professionals als particulieren.

Waregem, West Flanders

Reference: BE756102

Posted on: 22.12.2017

Job type: Permanent

Senior Manager met strategische visie en multidisciplinaire expertise om het centrale Competence Center Acquisition & Development aan te sturen.

Matexi is binnen de residentiële vastgoedsector marktleider met meer dan 70 jaar ervaring en expertise. De jongste 20 jaar groeide de buurtontwikkelaar uit tot een kennisbedrijf en tot de leidende binnenstedelijke ontwikkelaar met filialen in elke Belgische provincie,..

Waregem, West Flanders

Reference: BE761359

Posted on: 19.12.2017

Job type: Permanent

Ondernemende relatiebouwer met goede kennis Duits

Concordia Textiles is een globale producent van synthetische stoffen voor eindgebruik in professionele beschermkledij, mode en klantspecifieke oplossingen. Als verticaal geïntegreerde textielproducent beheerst Concordia de value chain door de uitvoering van volgende activiteiten: weven, verven, printen, afwerken, ...

Waregem, West Flanders

Reference: BE762520

Posted on: 11.12.2017

Job type: Permanent

Strategische en commerciële partner met focus op internationale groei en optimalisering

Familiebedrijf Renson, opgericht in 1909, staat voor een duidelijke missie: ‘Creating healthy spaces’. De gebruiker staat dan ook centraal in de innovatieve en trendsettende producten op het gebied van ventilatie, buitenzonwering en terrasoverkappingen.

Waregem, West Flanders

Reference: BE764609

Posted on: 05.12.2017

Job type: Permanent

Business-minded HR-Generalist met een passie voor mensen

TVH Group is een internationale groep met klanten in meer dan 170 landen en is onderverdeeld in 2 business units: TVH Parts en TVH Equipment. TVH Equipment bestaat uit 3 activiteiten: Verkoop, Verhuur en Service. De verkoopafdeling handelt in nieuwe en tweedehands heftrucks en hoogwerkers. ...