Active filters: Belgium Retail Clear all filters

8 Retail jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Antwerpen/Limburg, Vlaanderen

Reference: BE765454

Posted on: 17.04.2018

Job type: Permanent

Technisch adviseur met affiniteit voor en kennis van de sector bouw

Zehnder Group België is marktleider op het gebied van energie-efficiënte, gezonde en comfortabele binnenklimaatsystemen. Zij vervullen een toonaangevende rol in de segmenten ventilatie, verwarming en luchtfiltering. De organisatie maakt deel uit van de internationaal opererende Zehnder Group ...

Schoten, Antwerp

Reference: BE759359

Posted on: 16.04.2018

Job type: Permanent

Ambitieuze sales professional met zin voor creativiteit

Eurocardboard maakt deel uit van Eurodisplay, een professionele organisatie die zich toelegt op het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van Point-of-Salesmateriaal (toonbank- en vloerdisplays, schappresentaties of Shop-in-Shopconcepten).

Oostkamp, West Flanders

Reference: BE766300

Posted on: 13.04.2018

Job type: Permanent

Coachende ondernemer met directe impact op resultaten

Overstock is sinds 2004 succesvol uitgegroeid tot een volwaardig winkelconcept met 2 webshops (www.overstockgarden.be en www.overstockhome.be), 21 Overstock Garden en 13 Overstock Home winkels. Liefhebbers van kwalitatief tuin- & interieurmeubilair, alsook van decoratie voelen zich er meteen thuis en krijgen er ...

Oostkamp, West Flanders

Reference: BE766301

Posted on: 13.04.2018

Job type: Permanent

Commercieel – ondernemend – analytisch – oog voor esthetiek

Overstock is sinds 2004 succesvol uitgegroeid tot een volwaardig winkelconcept met 2 webshops (www.overstockgarden.be en www.overstockhome.be), 21 Overstock Garden en 13 Overstock Home winkels. Liefhebbers van kwalitatief tuin- & interieurmeubilair evenals decoratie voelen er zich meteen thuis.

Temse, East Flanders

Reference: BE767370

Posted on: 22.03.2018

Job type: Permanent

Ondernemende en enthousiaste teamplayer met zin voor creativiteit en initiatief

Conway België, dochteronderneming van het Duitse Lekkerland AG & CO, is ontstaan in 2004 en is de grootste speler op vlak van (groot)distributie van tabak, snoepgoed, drank, vers– en diepvriesproducten en telecommunicatieproducten die geleverd worden aan benzinestations, kiosken, krantenshops, warenhuizen, enz.

Oostkamp, West Flanders

Reference: BE764194

Posted on: 19.03.2018

Job type: Permanent

Analytisch – commercieel – ondernemingszin – oog voor esthetiek

Sinds de oprichting in 2005 is X²O inmiddels uitgegroeid tot de onbetwiste specialist op de Belgische particuliere badkamermarkt met 18 winkelpunten. Sedert 2015 werd ook de verovering van de Nederlandse markt ingezet met ondertussen 4 winkelpunten op de teller en honger naar meer!

Drongen (Ghent), East Flanders

Reference: BE758809

Posted on: 16.03.2018

Job type: Permanent

Strategic negotiator, coaching people manager and tactical implementor

The Cookware Company is one of the leading manufacturers of cooking equipment worldwide. In our productportfolio, we manage own brands such as GreenPan, VitaVerde or Greenlife and license deals with other well-known brands.

France, Franche-Comté, France

Reference: BE767203

Posted on: 16.03.2018

Job type: Permanent

Un talent commercial motivé ayant une passion et du feeling pour l’intérieur et le design

B&M Fabrics offre depuis déjà 3 générations un large assortiment de tissus pour, linge de table, linge de salle de bain et accessoires. Ils sont actifs dans le Benelux, en France et en Allemagne où ils visitent régulièrement leurs vendeurs via un large réseau de représentants propres et les tiennent informés ...