4 Tourism and Leisure jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Zaventem/Oostende, Vlaanderen

Reference: BE769604

Posted on: 16.10.2018

Job type: Permanent

Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden

Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren in Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en positioneert zich als een jonge en hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie en luchtvaart.

Brussels, Flemish Brabant

Reference: BE764695

Posted on: 05.10.2018

Job type: Permanent

Sportieve directeur met sterke sponsoring en digitale marketing skills! / Un directeur sportif avec de fortes compétences de parrainage et de marketing digital!

Onze klant, de Koninklijke Belgische Voetbalbond, vertegenwoordigt alle voetbalclubs van België. Notre client, l’Union Royale Belge des Sociétés de Football-Association, représente tous les clubs de football de Belgique.

Roeselare, West Flanders

Reference: BE771312

Posted on: 13.09.2018

Job type: Permanent

Heb jij het TWICE-DNA?

TWICE entertainment is een full-service evenementenbureau in Roeselare waar een gedreven team van creatieve duizendpoten, verhalenvertellers en event architects tot het uiterste gaat om de ultieme beleving te creëren voor hun klanten.

Maasmechelen, Limburg

Reference: BE769798

Posted on: 22.08.2018

Job type: Permanent

Ondernemer en bruggenbouwer met een track record in de vrijetijdseconomie

Onder impuls van Terhills NV, een dochtervennootschap van de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM NV, wordt de voormalige mijnsite Terhills, gelegen op het grondgebied van gemeente Maasmechelen en stad Dilsen-Stokkem, omgevormd tot een unieke en gediversifieerde toeristische bestemming.