Posted on: 10.10.2017

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Regio Vlaams-Brabant / Brussels Gewest / Brabant-Wallon

Onze klant Stagobel Electro, gevestigd te Deinze, is exclusief invoerder van elektrisch installatiemateriaal en systemen voor industriële, residentiële en kantoortoepassingen. Hun activiteiten richten zich op 5 segmenten: kabelmanagementsystemen voor industrie en kantoren, CEE-contactmateriaal, woning- en kantoorautomatisering, bliksem- en overspanningsbeveiliging en e-mobility.

 

Als betrouwbare speler in de markt zijn ze verdeler van kwalitatieve en gevestigde producten.

 

Om de verdere groei van de onderneming te bestendigen, zijn wij voor de regio Vlaams Brabant, Brussel en Waals Brabant op zoek naar een m/v: 

 

ACCOUNT MANAGER

B2B SALES MET NETWERK BIJ ELEKTROGROOTHANDELS, STUDIEBUREAUS & ARCHITECTEN

 

Functie

 

 • Je staat dagelijks in contact met onze klanten-relaties uit jouw regio en weet met hen een duurzame relatie uit te bouwen door professioneel advies en expertise.
 • Je bent verantwoordelijk voor het detecteren en opvolgen van projecten bij industrie, studiebureaus en elektro-installateurs. Je begeleidt hen deskundig door het bieden van technische ondersteuning en je voert tevens de prijsonderhandelingen.
 • Je onderhoudt de relatie met de elektrogroothandels in je regio.
 • Je rapporteert aan de salesmanager en communiceert regelmatig met de productmanagers.

 

Profiel

 

 • Je hebt idealiter een professionele bachelordiploma met een aantal jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in de verkoop van technische producten of systemen.
 • Je bent commercieel gedreven en in staat om zelfstandig jouw werk uit te voeren. Je bepaalt zelf je agenda en geeft input naar de commerciële binnendienst met betrekking tot opportuniteiten in de markt.
 • Je hebt een gedreven mentaliteit waarmee je vertrouwen kan winnen bij een klant en beschikt over de nodige maturiteit en verantwoordelijkheidszin. Daarnaast slaag je er in om op een succesvolle wijze onderhandelingen af te ronden door een win-win na te streven.
 • Je kan je vlot uitdrukken in zowel het Nederlands als het Frans.

 

Aanbod

 

 • Stagobel biedt je een verantwoordelijke functie in een jonge en innovatieve werkomgeving waarin zin voor initiatief en ondernemerschap centraal staan.
 • Een motiverend pakket in overeenstemming met je achtergrond en ervaring, inclusief firmawagen, groepsverzekering en andere extralegale voordelen.
 • Collega’s van de interne studiedienst ondersteunen je in het uitwerken van projecten, het opstellen van offertes en als technisch specialist in hun product segment.

 

Interesse?

 

Stuur je C.V. en motivatiebrief met referentie BE748018 naar Hudson, t.a.v. Els De Rauw, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 (0)9 242 53 55, e-mail Els.DeRauw@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Account Manager
Job Reference: BE748018

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.