17 Accounting and Finance jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Puurs, Antwerp

Reference: BE774409

Posted on: 18.01.2019

Job type: Permanent

Financieel expert met focus op boekhouding en financiële rapporteringen

Sinds begin jaren ’60 heeft de Lambrechts Group zich ontwikkeld als specialist in de productie en verkoop van machines voor productielijnen in de brouwindustrie. Vandaag resulteert dit in volledig gerobotiseerde lijnen gericht op het wassen, steriliseren en vullen van vaten, in grote en kleine hoeveelheden.

Tessenderlo, Limburg

Reference: BE771765

Posted on: 15.01.2019

Job type: Permanent

Accounting expert with people management skills and experience in a production environment

Vynova is a leading European manufacturer of chlor-alkali products and PVC resins. With five production sites and 1,200 committed employees, the chemical group generates annual sales of nearly 1 billion euros.

Menen, West Flanders

Reference: BE771740

Posted on: 14.01.2019

Job type: Permanent

Gedreven assistent Finance Manager

THULE ontwerpt en fabriceert producten voor enthousiaste buitenmensen en actieve gezinnen, gaande van dakdragers, rugzakken en reiskoffers, tenten voor campers en caravans tot kinderzitjes, die allemaal gericht zijn op een optimale outdoorbeleving.

Antwerpen, Antwerp

Reference: BE771701

Posted on: 14.01.2019

Job type: Permanent

Sterk financieel-analytisch profiel voor Vlaamse investeringsmaatschappij

Onze klant is een Vlaamse investerings-maatschappij die de bedrijven waarin zij participeert, met een langetermijnvisie en respect voor corporate governance begeleidt en ondersteunt.

Gent, East Flanders

Reference: BE773743

Posted on: 11.01.2019

Job type: Permanent

With a strong analytical mindset and well-developed reporting skills

MIPS is a provider of laboratory information management systems. The company has existed for over 30 years and is internationally present across different countries. In Belgium, MIPS is the market leader, directing the business in the Benelux, France and Spain; overall responsible for 168 employees.

Brussels, Brussels

Reference: BE771445

Posted on: 03.01.2019

Job type: Permanent

Dynamic young business finance professional with excellent interpersonal skills

Our client – part of an international group – has a Belgian based production facility servicing both pharmaceutical and biotechnology companies. The company’s chemists and engineers are widely recognized for their history of innovation, having developed highly efficient manufacturing processes for some of the worl...

Knokke, West Flanders

Reference: BE771394

Posted on: 28.12.2018

Job type: Permanent

Communicatieve en strategische teamspeler met sterke rapporteringsvaardigheden.

COMPAGNIE HET ZOUTE is een bedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar en heeft in het verleden een groot deel van Knokke ontwikkeld en voorzien van infrastructuur en recreatie. De kernactiviteit van het bedrijf is het ontwikkelen van hoogstaande residentiële verblijven in België, Nederland ...

Herentals, Antwerp

Reference: BE771086

Posted on: 27.12.2018

Job type: Permanent

Pragmatische finance professional met ambitie en hands-on mentaliteit

Biscuiterie Thijs nv behoort tot de top van de Europese industriële wafelbakkerijen. De meer dan 300 medewerkers van dit bedrijf zetten zich dag na dag in om er voor te zorgen dat een wafel van de hoogst mogelijke kwaliteit in de Europese winkelrekken belandt.

Zwijnaarde, East Flanders

Reference: BE774066

Posted on: 19.12.2018

Job type: Permanent

Analytical and pragmatic self-starter

INVIBES ADVERTISING is an advanced technology company specialized in digital in-feed advertising, established in 2011. Since then, the Invibes family keeps growing in France, USA, Spain, Germany and Switzerland, with high prospects of expanding on more and more territories.

Westerlo, Antwerp

Reference: BE772644

Posted on: 19.12.2018

Job type: Permanent

Ervaren people manager met een financiële achtergrond

Zonnige Kempen werd opgericht in 1963 en is actief in het bouwen, verbouwen, verkopen en verhuren van sociale woningen, binnen een werkingsgebied dat zich uitstrekt over 11 gemeenten. Hierbij zetten ze sterk in op duurzaamheid, zuinigheid, efficiëntie enerzijds en op een zeer klantgerichte en leefbare omgeving ...