Posted on: 2018-12-11

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Verantwoordelijk voor planning, voorraadbeheer, aankoop en magazijnen

Gudrun Commercial NV is een fabrikant van premium pralines en - truffels met een omzet van 50 miljoen Euro. Het bedrijf bestaat uit 3 Business Units. De eerste is wereldwijd gespecialiseerd in totaal oplossingen voor de premium private label Retail klanten, de tweede focust zich op gepersonaliseerde corporate gifting en heeft een belangrijke positie in West- en Oost Europa, de derde - met eveneens een belangrijke positie in Oost- en West-Europa, is gespecialiseerd in marketing en verkoop van premium gifting concepten via het internet. In het kader van de verdere groei, zijn zij voor de site van Lier (120 medewerkers, 2 productie-afdelingen en een inpakafdeling) op zoek naar een enthousiaste en gedreven (M/V)

 

AFDELINGSHOOFD PRODUCTIE-LOGISTIEK

 

Functie

 

 • Je bent verantwoordelijk voor een optimale planning en goederenstroom van grondstoffen en verpakkingsmaterialen zodat de productieplannen met een maximale productiviteit en leverbetrouwbaarheid kunnen gerealiseerd worden.
 • Je geeft leiding aan de afdeling Productie Logistiek ( inkoop, planning, masterdata) en Magazijn en ondersteunt jouw team zodat zij over de nodige kennis, tools, inzichten en motivatie beschikken om een efficiënte werking te garanderen.
 • Je werkt nauw samen met Supply Chain op corporate level, teneinde zowel de lange termijn als korte termijn planning continu mee in rekening te kunnen nemen.
 • Je draagt zorg voor een correct beheer van de masterdata zodat men ten allen tijde beschikt over correcte data voor het aansturen van productie, het opvolgen van voorraden, rendementen en kostprijzen.
 • Je zorgt voor een veilige, nette, hygiënisch en goed georganiseerde opslag, transport en beheer van grondstoffen, verpakking, afval en andere materialen.
 • Je rapporteert aan de Plant Manager en werkt nauw samen met verschillende afdelingen zoals Productie, Technische dienst, R&D, Inpak, QA en HR.

 

Profiel

 

 • Je beschikt over een Master of Bachelor diploma en hebt meerdere jaren ervaring met productie logistiek opgebouwd.
 • Je bent sterk analytisch en koppelt hieraan ook de nodige helicopterview.
 • Je bent een people manager, bent vertrouwd met het aansturen en motiveren van een klein team en hecht veel belang aan open communicatie en samenwerking.
 • Je bent communicatief en weet vlot te interageren op uiteenlopende niveaus.
 • Je bent stressbestendig, oplossingsgericht en steeds op zoek naar verbetering.

 

Aanbod

 

 • Een dynamisch sterk groeiend bedrijf waar de klant en leverbetrouwbaarheid centraal staat en waar jouw inzet en input gewaardeerd worden
 • Een cruciale rol in een dynamische en veranderende werkomgeving met vele uitdagingen.
 • Een marktconform salarispakket met extralegale voordelen in lijn met jouw expertise.

 

Interesse?

 

Stuur je C.V. en motivatiebrief met referentie BE767801 naar Hudson, t.a.v.Nic Nicasy, Herkenrodesingel 4a/2, 3500 Hasselt, tel. +32 11 24 75 00, nic.nicasy@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Afdelingshoofd Productie-Logistiek
Reference: BE767801

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.