Posted on: 2019-03-18

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je ondersteunt de consultants en bent zelf verantwoordelijk voor een waaier aan administratieve, vertaalkundige en logistieke taken.

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

 

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

 

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ter ondersteuning van ons team Interim Management & Contracting in Sint-Lambrechts-Woluwe zijn we op zoek naar een (m/v)

 

ASSISTANT

 

Onze Interim Management & HR Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die omwille van diverse redenen nood hebben aan – vaak heel dringende – tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om het begeleiden van veranderingstrajecten of crisissituaties, een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc.

 

  • Je ondersteunt de consultants en bent zelf verantwoordelijk voor een waaier aan administratieve, vertaalkundige en logistieke taken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten en dankzij je sterke communicatieve vaardigheden sta je hen op een professionele manier bij.
  • Je stelt mee offertes en contracten op, je plant afspraken in, je zorgt ervoor dat de nodige informatie tijdig voorhanden is en bereidt documenten en materiaal voor. Je ondersteunt de opvolging van de verschillende opdrachten, ondersteunt het management met het updaten van management informatie en verzorgt de maandelijkse facturatie. Hierbij vormen jouw affiniteit met cijfers, je taalvaardigheid, en je oog voor detail een belangrijke toegevoegde waarde. Dankzij je organisatietalent ben je in staat om de vooropgestelde planning correct op te volgen en deadlines niet uit het oog te verliezen.
  • Je staat in samenwerking met andere collega-assistants in voor het opleveren van kwalitatieve en zeer nauwkeurige vertalingen/revisies van functiebeschrijvingen, rapporten, offertes, presentaties…. Je hebt een uitstekende kennis van het Frans en het Nederlands, en kan je vlot uitdrukken in het Engels.
  • Je hebt minstens een Bachelordiploma en een eerste relevante werkervaring is een troef.
  • Je kan vlot overweg met de MS Office tools en streeft ernaar kwalitatief hoogstaand werk af te leveren.
  • Je bent gedreven, enthousiast, nauwkeurig en je wordt gestimuleerd door een hoog werkritme. Klantgerichtheid en flexibiliteit draag je hoog in het vaandel. Maturiteit, discretie, teamspirit, autonomie, pro-activiteit en een sterke persoonlijkheid zijn enkele van jouw kwaliteiten. Je bent iemand waarop we kunnen bouwen en je wordt gestimuleerd in je persoonlijke groei.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

HRCareers

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE774476 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 71 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Send job by email

Apply for Assistant - Interim Management & Contracting
Reference: BE774476

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.