Posted on: 04.10.2017

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

ter versterking van ons team in Gent

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

 

Voor het Hudson kantoor in Gent zijn wij op zoek naar een (m/v):

 

ASSISTANT MET PASSIE VOOR TAAL

 

Functie

 

  • In ons kantoor in Gent ben je de centrale spilfiguur tussen consultants, kandidaten en klanten. Je ondersteunt er een team van consultants in hun werkzaamheden, zowel commercieel (opmaak van offertes en contracten) als bij de nauwkeurige uitvoering (o.a. coördinatie van de advertenties via ons extern mediabureau, boeken van interviews, opmaken van kandidaten rapporten, oplevering van rapporten of presentaties, …) en ten slotte de facturatie. Je doet dat met commerciële flair en hebt er plezier in daarbij diverse talen te kunnen gebruiken (Nl, Fr, Eng). Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service naar klanten en kandidaten.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor een correcte en snelle administratieve opvolging van meerdere rekruterings- & assessmentopdrachten of HR consultancy projecten. Je zorgt voor de opvolging van de CV’s, je nodigt kandidaten uit, maakt planningen op voor assessments of projecten, doet vertaalwerk en handelt dossiers administratief af. Je maakt zelf regelmatig telefonische afspraken met klanten en onderhoudt de communicatie met diverse interne en externe betrokkenen.
  • Je maakt deel uit van een dynamisch team van assistenten en collega’s die nauw samenwerken met een groep van researchers en consultants.

 

Profiel

 

  • Je beschikt idealiter over een Master diploma en je hebt bij voorkeur een eerste relevante werkervaring. Je wil graag jouw potentieel binnen de dynamische en internationale omgeving van Hudson verder ontplooien. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het beheerst het Frans en het Engels zeer goed, zowel gesproken als geschreven. De gangbare MS Office toepassingen hebben geen geheimen voor jou.
  • Je bent gedreven, enthousiast, nauwkeurig en wordt gestimuleerd door een hoog werkritme. Klantgerichtheid en flexibiliteit draag je hoog in het vaandel. Maturiteit, discretie, teamspirit, autonomie, pro-activiteit en een sterke persoonlijkheid zijn enkele van jouw kwaliteiten. Je bent iemand waarop we kunnen bouwen en je wordt gestimuleerd in je persoonlijke groei.
  • Je bent stressbestendig en laat je niet uit je lood slaan door onvoorziene omstandigheden: zelfs onder hoge druk lever je werk van de hoogste kwaliteit.
  • Je hebt communicatieve en commerciële flair, en weet klantvriendelijkheid en discretie vlot te combineren.

 

Aanbod

 

Je maakt deel uit van de Belgische marktleider in HR-adviesverlening, van een sterk groeiende internationale groep die ondernemingszin, dynamisme en evolutie van zijn medewerkers naar waarde schat.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE750656 naar hr.careers@jobs.hudson.com

 

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Send job by email