Posted on: 2018-12-04

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 6 maanden.

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

 

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

 

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ter versterking van ons team te Gent zijn wij momenteel op zoek naar een (m/v):

 

ASSISTANT

Onthaal en begeleiding in een HR omgeving

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 6 maanden.

 

Deze gevarieerde functie voer je uit in teamverband waarbij je instaat voor het onthaal van onze bezoekers en de begeleiding van kandidaten.

 

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle bezoekers: klanten, kandidaten en leveranciers. Je staat iedereen vriendelijk en professioneel te woord zowel aan de ontvangstbalie als via de telefoon en zorgt voor een correcte doorverwijzing.
  • Je beheert de reservaties en helpt bij de logistieke en technische support van onze meetings. Je anticipeert, stuurt bij en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.
  • Je staat ook in voor de begeleiding van kandidaten, die in ons kantoor een selectie- of assessmentprocedure doorlopen. Je doet de logistieke voorbereiding, geeft hen correcte informatie en instructies en respecteert de te volgen procedures.
  • Je fungeert als tussenpersoon tussen kandidaten en consultants, je verzorgt de communicatie met onze consultants en assistentes en zorgt ervoor dat planningen goed worden opgevolgd.
  • Je corrigeert systematisch de gemaakte oefeningen en speelt de resultaten snel door.
  • Daarnaast sta je ook in voor algemene administratieve taken die gelinkt zijn aan de activiteiten van onze dienstverlening.

 

Profiel

 

  • Je genoot een hogere opleiding.
  • Ervaring in een ondersteunende en sterk servicegerichte functie is een troef.
  • Je hebt stijl en dit uit zich zowel in je voorkomen als in je taalgebruik. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels en het Frans. Je kan vlot overweg met de gangbare MS Office toepassingen (Word, Excel en PowerPoint).
  • Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, autonomie en teamspirit weet te combineren. Je bent klantgericht, discreet en behulpzaam.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE769158 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Send job by email

Apply for Assistant Onthaal & Testbegeleiding - CMO
Reference: BE769158

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.