Posted on: 2019-06-11

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

met passie voor service en kwaliteit

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 besloot Hudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf. We investeren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elke dag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aan die met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisaties willen begeleiden bij hun People uitdagingen.

 

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groei houdt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’s het verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe wind waait? Dan maken we heel graag kennis met jou.

 

Ter ondersteuning van ons internationaal Research & Development team in Gent zijn wij op zoek naar een (m/v):

 

ASSISTANT

MET PASSIE VOOR SERVICE EN KWALITEIT

 

Het marktleiderschap van Hudson is onder meer gebaseerd op state-of-the-art HR methodologieën en selectie-, assessment- en ontwikkelingstools die door de eigen Research & Development afdeling ontwikkeld worden. Als assistant in deze afdeling ondersteun je, samen met je collega-assistants, een team van 35 personen, bij de administratieve coördinatie en oplevering van prestigieuze HR projecten voor nationale en internationale klanten.

 

  • Binnen de R&D afdeling sta je mee in voor de administratieve ondersteuning van consultants, IT developers en hun management. Jouw takenpakket is zeer divers en omvat onder meer de logistieke ondersteuning van trainingen, het vakkundig nalezen, afwerken en lay-outen van documenten, het coördineren van agenda’s en interne en externe meetings, het organiseren en opvolgen van vergaderingen, het administratief afwerken van offertes en dergelijke meer.
  • Je speelt als Assistant een cruciale rol in één of meerdere klantenprojecten. Zo ondersteun je een project op alle mogelijk vlakken, zowel administratief, organisatorisch als creatief. Je bent in die projecten vaak het eerste aanspreekpunt voor de klant en draagt met jouw professionaliteit bij tot de op- en uitbouw van een (h)echt partnership.
  • Je bent lid van een sterk en dynamisch administratief team, waarin iedereen een specifieke rol vervult, maar waarin ook nauw samengewerkt wordt. Je springt bij waar nodig en bent een goede teamspeler. Je houdt van multitasken. Plannen en organiseren is jouw tweede natuur en je levert ook als het snel moet gaan een kwalitatief hoogstaande service. Je bent een afwerker die zich niet laat afschrikken door detailwerk.
  • Je hebt minstens een Bachelor diploma. Software & IT tools schrikken je niet af, integendeel, en MS Office heb je onder de knie. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en het Engels. Een goede kennis van het Frans is een pluspunt.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE776882)

Voor meer informatie, bel Sarah Schietecatte op het nummer 09 242 54 24 of hrcareers.belgium@hudsonsolutions.com

www.hudsonsolutions.com

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Assistant - Research & Development
Reference: BE776882

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.