Posted on: 2019-03-13

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 3 maanden, met kans op verlenging.

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

 

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

 

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor onze afdeling "Publieke Sector" in Brussel zijn wij op zoek naar een (m/v):

 

ASSISTANT (TIJDELIJK)

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 3 maanden, met kans op verlenging.

 

  • Je maakt deel uit van het team Public Sector en ondersteunt een team van consultants dat uitsluitend voor klanten in de publieke sector werkt.
  • Je staat in voor de nauwkeurige administratieve ondersteuning van rekruterings- en assessmentopdrachten. Je levert een snelle en kwalitatief hoogstaande service op het vlak van procesbewaking, planning en opvolging, rapportering en facturatie. Je bent een administratieve duizendpoot; plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Je hebt oog voor details.
  • Daarnaast verzorg je de communicatie met kandidaten en consultants, je zorgt ervoor dat planningen goed worden opgevolgd en je speelt de resultaten snel door naar de verantwoordelijke consultants.
  • Je kan vlot communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en een perfecte kennis van het Engels is een must. Voor diverse projecten lees je zelf assessmentrapporten na. Je garandeert, dankzij jouw taalaffiniteit, dat deze in perfecte staat en tijdig naar de klanten worden doorgestuurd. De gangbare MS Office toepassingen (Word, Excel en PowerPoint) kennen weinig geheimen voor jou.
  • Je beschikt minstens over een Bachelordiploma en een eerste werkervaring is mooi meegenomen. Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, pro-activiteit, autonomie en teamspirit weet te combineren

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

HRCareers

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE773834 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 89 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Send job by email

Apply for Assistant (tijdelijk) - Public Sector team Europa
Reference: BE773834

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.