Posted on: 2019-05-16

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 3 maanden, met kans op verlenging.

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 besloot Hudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf. We investeren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elke dag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aan die met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisaties willen begeleiden bij hun People uitdagingen.

 

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groei houdt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’s het verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe wind waait? Dan maken we heel graag kennis met jou.

 

Voor onze afdeling "Publieke Sector" in Brussel zijn wij op zoek naar een (m/v):

 

ASSISTANT (TIJDELIJK)

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 3 maanden, met kans op verlenging.

 

  • Je maakt deel uit van het team Public Sector en ondersteunt een team van consultants dat uitsluitend voor klanten in de publieke sector werkt.
  • Je staat in voor de nauwkeurige administratieve ondersteuning van rekruterings- en assessmentopdrachten. Je levert een snelle en kwalitatief hoogstaande service op het vlak van procesbewaking, planning en opvolging, rapportering en facturatie. Je bent een administratieve duizendpoot; plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Je hebt oog voor details.
  • Daarnaast verzorg je de communicatie met kandidaten en consultants, je zorgt ervoor dat planningen goed worden opgevolgd en je speelt de resultaten snel door naar de verantwoordelijke consultants.
  • Je kan vlot communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en een perfecte kennis van het Engels is een must. Voor diverse projecten lees je zelf assessmentrapporten na. Je garandeert, dankzij jouw taalaffiniteit, dat deze in perfecte staat en tijdig naar de klanten worden doorgestuurd. De gangbare MS Office toepassingen (Word, Excel en PowerPoint) kennen weinig geheimen voor jou.
  • Je beschikt minstens over een Bachelordiploma en een eerste werkervaring is mooi meegenomen. Je bent een matuur persoon, die zin voor verantwoordelijkheid, pro-activiteit, autonomie en teamspirit weet te combineren

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

HRCareers

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE773834 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 89 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Send job by email

Apply for Assistant (tijdelijk) - Public Sector team Europa
Reference: BE773834

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.