Posted on: 2019-06-11

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je maakt deel uit van het administratief team en bent aanspreekpunt voor klanten en kandidaten.

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 besloot Hudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf. We investeren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elke dag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aan die met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisaties willen begeleiden bij hun People uitdagingen.

 

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groei houdt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’s het verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe wind waait? Dan maken we heel graag kennis met jou.

 

Ter ondersteuning van ons R&S team in Brussel zijn we op zoek naar een (m/v)

 

BUSINESS ASSISTANT

Rekrutering & Selectie

 

Al meer dan 35 jaar heeft Hudson als onbetwiste leider op de Belgische markt op het gebied van HR-rekrutering en -consultancy, het vertrouwen van de bedrijfsleiders om talenten en professionals te rekruteren. Onze afdeling Rekrutering & Selectie is actief op 4 locaties in België.

 

  • In ons kantoor in Sint-Lambrechts-Woluwe maak je deel uit van een administratief team, waarbij je het aanspreekpunt bent voor onze klanten en kandidaten. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk over het verdere verloop van de projecten.
  • Je bent mede-verantwoordelijk voor een correcte en snelle administratieve opvolging van meerdere rekruteringsopdrachten. Je zorgt voor de opvolging van de CV’s, je nodigt kandidaten uit, maakt planningen op voor assessments en handelt dossiers administratief af.
  • Je ondersteunt een team van consultants in hun werkzaamheden door een adequaat agendabeheer, de opmaak van offertes en contracten, het coördineren van advertenties tot en met de facturatie.
  • Je beschikt minstens over een Bachelordiploma, een eerste relevante werkervaring is een troef. Je wil graag jouw potentieel binnen de dynamische omgeving van Hudson verder ontplooien. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans. De gangbare MS Office toepassingen hebben geen geheimen voor jou.
  • Je bent gedreven, enthousiast, nauwkeurig en wordt gestimuleerd door een hoog werkritme. Klantgerichtheid en flexibiliteit draag je hoog in het vaandel. Maturiteit, discretie, teamspirit, autonomie, pro-activiteit en een sterke persoonlijkheid zijn enkele van jouw kwaliteiten. Je bent iemand waarop we kunnen bouwen en je wordt gestimuleerd in je persoonlijke groei.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE777421)

Voor meer informatie, bel Sarah Schietecatte op het nummer 09 242 54 24 of hrcareers.belgium@hudsonsolutions.com

www.hudsonsolutions.com

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Business Assistant - Rekrutering & Selectie
Reference: BE777421

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.