Posted on: 2018-12-04

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Gedreven ondernemer voor het verder ontwikkelen van de internationale markt

Flocart, www.flocart.com, is een middelgrote productieonderneming met 55 medewerkers actief in het coaten van textiel voor de contractmarkt (verduisteringsgordijnen, zonnewering en technisch textiel). Dit betreft zowel maatwerk als de ontwikkeling van een eigen collectie. Flocart heeft een uitgesproken traditie in het opbouwen van zeer nauwe relaties met zijn klanten, wat resulteert in een diepgaand begrip van de behoeftes van de klant en een kwalitatieve service op maat. Met het oog op de verdere ontwikkeling van het marktpotentieel is Flocart op zoek naar een (m/v):

 

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Gedreven ondernemer voor het verder ontwikkelen van de internationale markt

 

Functie

 

 • Je staat in voor het verdiepen en het verbreden van de klantenportefeuille van Flocart met focus op de contractmarkt, waarbij je sterk inzet op het ontwikkelen van relaties en het detecteren van behoeftes die je vervolgens vertaalt naar concrete orders in lijn van de mogelijkheden van Flocart.
 • Je organiseert het vekoopproces zelfstandig, waarbij je gedreven wordt door het binnenhalen van de deal. Je volgt zaken persoonlijk van a tot z op met het oog op een optimale klantenbeleving en service.
 • Concreet onderhoud je intern en extern uitstekende relaties maar volg je ook praktisch zaken op. Je bent de sturende kracht achter verschillende projecten. Je stemt frequent af met R&D, productie, kwaliteit en planning.
 • Je denkt mee met je werkgever over toekomstige opportuniteiten en producten, stelt businesscases op en licht deze toe aan alle stakeholders.
 • Je schrikt er niet voor terug om het grootste deel van je tijd te reizen en je rapporteert aan de Algemeen Directeur van Flocart.

 

Profiel

 

 • Even belangrijk als jouw relevante ervaring binnen sales, zijn je persoonlijkheid, je verworven competenties en je zin om te ondernemen. Klantgerichtheid en ondernemerschap gaan bij jou hand in hand.
 • Je bent van nature geïnteresseerd in technische producten en fabricageprocessen. Ervaring met technisch textiel is een troef.
 • Ten slotte beschik je over een internationale mindset, druk je je gemakkelijk uit in het Frans en het Engels en leg je vlot contacten. Kennis van het Duits is een pluspunt.

 

Aanbod

 

 • Een rol bij een ambitieus familiebedrijf waar je de kans krijgt om mee te bouwen aan de toekomst van de onderneming en waar je je eigen stempel kan drukken.
 • De mogelijkheid om samen te werken met een team van professionals en om je eigen netwerk van klanten op te bouwen.
 • De nodige opleidingen en interne ondersteuning.
 • Een competitief salarispakket in de lijn van je ervaring.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE772120 naar Hudson, t.a.v. Liesbeth Reychler, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. +32 9 243 89 90, e-mail liesbeth.reychler@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Business Development Manager
Reference: BE772120

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.