Posted on: 2019-04-08

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je zorgt voor de operationele en commerciële uitbouw van deze afdeling.

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

 

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

 

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Onze afdeling Talent Management Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Een team van consultants en freelancers helpt ook organisaties met de ontwikkeling en implementatie van programma’s omtrent Outplacement en Carrière coaching voor bedienden, kaderleden en executive management, en geeft advies en coaching bij reorganisaties.

 

Als Business Leader voor deze afdeling, neem je de leiding en zorg je voor de operationele en commerciële uitbouw van deze afdeling. Ter versterking van dit team zijn we op zoek naar een (m/v)

 

BUSINESS LEADER CAREER GUIDANCE

 

Commerciële verantwoordelijkheid

 

Hudson heeft een mooie reputatie verworven rond haar dienstverlening inzake outplacement en carrièrebegeleiding. In een zeer concurrentiële markt biedt Hudson op een professionele en kwalitatief hoogstaande manier haar diensten aan. Jouw uitdaging zal eruit bestaan om de rol van de business leader op te nemen, en een onze reputatie in de markt te versterken. De ambitie van Hudson om meer marktaandeel te verwerven, zal door jou met concrete marketing en netwerkacties worden onderbouwd. Business ontwikkelen en netwerken vormt voor jou een uitdaging en je hebt er je sporen al in verdiend in het verleden. Je bent een ondernemer met een commercieel relatienetwerk, bij voorkeur in de HR dienstverlening.

 

People & business Management

 

Als teamleader van een team van interne medewerkers en een groep van vaste freelancers, heb je een stuwende en inspirerende rol. Je bewaakt ook het budget voor jouw afdeling en werkt samen met andere collega’s van onze leadershipgroep om je business uit te bouwen. Je maakt deel uit van het managementteam van de afdeling.

 

Practice leadership

 

Je gelooft in menselijk potentieel en zoekt een omgeving die dit centraal stelt in haar activiteiten. Je hebt een visie op loopbaanbegeleiding en volgt de trends in dit domein of wil je er verder in verdiepen. Je staat garant voor kwaliteit en innovatie je inspireert ook door je bijdrage te doen via blogpost, artikels in de HR media, en je werkt ook actief aan de vormgeving van de B2C communicatie in samenwerking met onze marketingafdeling.

 

Profiel

 

Je bent houder van een master diploma en hebt minstens tien jaar professionele ervaring, idealiter in een commerciële rol in HR dienstverlening.

Je zoekt een dynamische werkomgeving die je de kans geeft jouw potentieel verder te ontplooien binnen het brede domein van HR. Je toont je als een oplossingsgerichte HR-professional die creatief en flexibel meedenkt met jouw klant naar het geschikte eindresultaat.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

HRCareers

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE769048 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Send job by email

Apply for Business Leader - Career Guidance & Outplacement
Reference: BE769048

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.