Posted on: 2019-06-07

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten en volgt een brede waaier aan projecten op. Je biedt commerciële ondersteuning aan onze consultants.

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 besloot Hudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf. We investeren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elke dag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aan die met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisaties willen begeleiden bij hun People uitdagingen.

 

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groei houdt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’s het verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe wind waait? Dan maken we heel graag kennis met jou.

 

Om ons team Interim Management & Contracting in Brussel te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v):

 

BUSINESS SUPPORT OFFICER

 

Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die nood hebben aan tijdelijke versterking om een aantal bedrijfskritische problemen op te vangen. De interim managers zijn actief in volgende domeinen: General & Operations Management, Human Resources, Sales & Marketing, Supply Chain en Logistics, Finance en IT.

 

Daarnaast kunnen onze klanten ook rekenen op een gemotiveerde en dynamische ploeg HR Officers Onsite voor HR projects.

 

Ben jij de nieuwe troef van ons team?

 

  • Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten. Je biedt commerciële ondersteuning aan onze consultants: business development voorbereiding, accountmanagement opvolging, actieve deelname aan gerichte marketingcampagnes en het succesvol inzetten van digitale communicatie naar klanten en interim managers.
  • Je stelt offertes en contracten op. Je ondersteunt de opvolging van een brede waaier aan projecten, je hebt oog voor dataquality en verzorgt de maandelijkse facturatie. Hierbij vormen jouw affiniteit met cijfers, je taalvaardigheid, en je oog voor detail een belangrijke toegevoegde waarde. Dankzij je organisatietalent ben je in staat om de vooropgestelde planning correct op te volgen en deadlines niet uit het oog te verliezen.
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en van het Frans, en kan je vlot uitdrukken in het Engels.
  • Je hebt een Bachelor of Master diploma en een eerste relevante werkervaring van minimum 4 jaar met uitvoering van projecten.
  • Je kan vlot overweg met de MS Office tools.
  • Je bent gedreven, enthousiast, nauwkeurig en je wordt gestimuleerd door een hoog werkritme. Je kan praktisch en commercieel denken. Klantgerichtheid en flexibiliteit draag je hoog in het vaandel. Maturiteit, discretie, teamspirit, autonomie, pro-activiteit en een sterke persoonlijkheid zijn enkele van jouw kwaliteiten. Je bent iemand waarop we kunnen bouwen.
  • Je hebt zin voor humor.

 

Wat bieden wij je?

 

  • Je komt terecht in een zeer dynamisch team waar je - met zekerheid – jouw talent kwijt kan door een heel afwisselend en uitdagend takenpakket, een gevarieerde rol en mogelijkheid tot een persoonlijke inbreng in het behalen van de doelstellingen.
  • Hudson investeert in jouw ontwikkeling en begeleidt je in je volgende stappen binnen HR Consultancy.

 

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE774476)

Voor meer informatie, bel Sarah Schietecatte op het nummer 09 242 54 71 of hrcareers.belgium@hudsonsolutions.com

 

www.hudsonsolutions.com

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Business Support Officer - Interim Management & Contracting
Reference: BE774476

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.