Posted on: 2018-04-16

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Ondernemer, peoplemanager en bouwer van een toekomstgerichte business

AMT Titastar NV (www.amttitastar.com) is een jonge innovatieve businessunit binnen de BMT Groep en maakt deel uit van de divisie BMT Aerospace. AMT Titastar helpt metalen componenten te creëren en te produceren via 3D-printing. Specifiek voor de luchtvaartindustrie is AMT Titastar de juiste partner om de meest geavanceerde onderdelen te ontwikkelen en te printen in verschillende metalen (o.a. titanium). Binnen het jonge bedrijf is een team van experts en engineers in staat om geavanceerde projecten voor verschillende industrieën wereldwijd verder te ontwikkelen.

 

Voor de totale uitbouw van deze unit in Aalter zijn we op zoek naar een (m/v):

 

BUSINESS UNIT MANAGER ADDITIVE MANUFACTURING

Ondernemer, peoplemanager en bouwer van een toekomstgerichte business

 

Functie

 

 • Als algemene verantwoordelijke van het nieuwe businessconcept in 3D-metaalprinting ben je enerzijds verantwoordelijk voor het operationele interne management en anderzijds voor de businessdevelopment en marktbehoeftencreatie, waardoor je nieuwe markten en concepten introduceert naar specifieke industrieën toe.
 • Met jouw inspiratie en leiderschap ontwikkel je voor AMT Titastar de juiste visie en strategie en ben je verantwoordelijk voor de volledige realisatie van de jaardoelstellingen en jouw businessplan.
 • Als peoplemanager en netwerker ben je een bron van inspiratie en motivatie, zowel voor de medewerkers als voor de businesspartners.
 • Als entrepreneur kom je spontaan met de nodige initiatieven die zowel commercieel als technisch bijdragen aan een juiste approach in de innovatieve markt van 3D Additive Manufacturing.
 • Met strategische klanten bouw je een duurzaam netwerk uit en vertaal je de marktnoden zowel operationeel als strategisch naar je team.
 • Als Business Unit Manager heb je een volledige P&L-verantwoordelijkheid en rapporteer je aan de Divisional CEO van BMT Aerospace.

 

Profiel

 

 • Je hebt een masteropleiding genoten of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een gedegen ervaring in een (eind)verantwoordelijke rol waar je de strategische krijtlijnen hebt uitgezet en operationeel de dagelijkse werkzaamheden in goede banen hebt geleid.
 • Als ervaren peoplemanager weet je te inspireren en te overtuigen. Een leider met sterke organisatorische skills en een hands-on mentaliteit die AMT Titastar naar een hoger niveau weet te tillen.
 • Je beschikt over een sterk commercieel en marktgericht inzicht om op een juiste manier een innovatieve markt te ontwikkelen en een ondernemende ingesteldheid om de business verder uit te bouwen.

 

Aanbod

 

 • Een uitdagende functie met groeiende verantwoordelijkheden die je de kans geeft om een businessunit uit te bouwen binnen een toonaangevende groep.
 • De mogelijkheid om je talenten als leider verder te ontwikkelen in een familiale groep met een gedegen internationale focus en een visie op de toekomst.
 • Een motiverend salarispakket afgestemd op je ervaring.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE764706 naar Hudson, t.a.v. Guido Houpe, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 53 31, e-mail guido.houpe@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

Send job by email

Apply for Business Unit Manager Additive Manufacturing
Reference: BE764706

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.