Posted on: 2019-03-19

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Gedreven en ondernemende business developer met sterke leidinggevende capaciteiten en een gedegen internationale ervaring in de voedingssector.

Noble Food Group is een 100% West-Vlaams familiebedrijf, actief in de productie en distributie van kwaliteitsvolle chocoladeproducten en kaaskoekjes die overal ter wereld gesmaakt worden. Hun waarden staan voor creativiteit, originaliteit en natuurlijke versheid. Het bedrijf stelt op vandaag een 15-tal medewerkers tewerk. De organisatie heeft enorme groeiambities, waarbij het innovatieve machinepark groot potentieel biedt voor verdere groei, zowel in binnen- als buitenland.

 

Om deze groei te realiseren, wil de organisatie in Veurne zich daarom versterken met een (m/v):

 

COMMERCIEEL MANAGER

Gedreven en ondernemende business developer met sterke leidinggevende capaciteiten en een gedegen internationale ervaring in de voedingssector.

 

Functie

 

 • Je bent verantwoordelijk voor het verkoopbeleid en weet de strategische doelstellingen van de organisatie te realiseren. Dit doe je door het opstellen en uitwerken van een businessplan, jaarlijkse objectieven te stellen en acties op te volgen en bij te sturen waar nodig.
 • Je neemt zelf een participatieve rol op door actief deel te nemen aan de prospectie van nieuwe strategische klanten in binnen- en buitenland, met focus op Azië, het Midden-Oosten en Australië. Op termijn kan het geografische gebied gewijzigd worden.
 • Je waakt over een consistente prijszetting en de correctheid van uitgaande offertes.
 • Je bent samen met 2 key accountmanagers de motor van het salesteam. Vanuit een voorbeeldrol help je hen te inspireren en te motiveren. Je weet vaardigheden en know-how optimaal te benutten om tot een goed functionerende salesafdeling te komen.
 • Je kan jouw reeds opgedane expertise aanwenden om de afdeling verder te optimaliseren en kennis over te dragen. Je hebt sterke ambitie om het bedrijf op lange termijn mee te helpen groeien.
 • Met een cross-departementale insteek denk je mee met de algemene bedrijfsvoering en neem je initiatieven ter verdere ontwikkeling en groei van de organisatie als geheel.
 • Je rapporteert aan de zaakvoerder.

 

Profiel

 

 • Je genoot een hogere opleiding gecombineerd met een ervaring van min. 8 jaar in een leidinggevende, commerciële rol binnen de voedingsindustrie.
 • Je bent organisatorisch en analytisch sterk en hebt reeds ervaring in het uitbouwen van sales- & marketingactiviteiten.
 • Je bent internationaal georiënteerd en flexibel (reizen tot 30%). Ervaring in de Aziatische markt is een grote troef!
 • Je bent ondernemend, gedreven, hands-on en resultaatgericht en je haalt voldoening uit het eigenhandig uitbouwen van een succesvolle business.
 • Als ervaren people manager draag je een visie en waarden uit en kan je als rolmodel je team leiden en coachen.
 • Je bent communicatief sterk en je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, het Engels en het Frans. Goede kennis van het Duits is een pluspunt.

 

Aanbod

 

 • Een autonome functie binnen een ambitieuze onderneming met een kwalitatief en gerenommeerd Belgisch product.
 • De kans om een belangrijke bijdrage te leveren in de groei van het bedrijf en de mogelijkheid om initiatieven te nemen, nieuwe ideeën te formuleren en zo een grote een impact te creëren.
 • Een aantrekkelijk salarispakket conform je ervaring en expertise.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE774500 naar Hudson, t.a.v. Laura Rottiers, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel +32 9 242 54 11, e-mail laura.rottiers@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Commercieel Manager
Reference: BE774500

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.