Posted on: 2019-04-15

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

People en Proces manager gedreven door klantentevredenheid

Vasco Group is totaalaanbieder van innovatieve verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten vooral in West Europa, maar ook in overzeese gebieden zoals Japan, Verenigde Staten en Nieuw Zeeland. Bekende merken zijn Vasco, Brugman en Superia. Vasco is een toonaangevend producent van designradiatoren, ventilatie en vloerverwarming en is marktleider in badkamerradiatoren in Benelux. Brugman en Superia zijn gevestigde kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren, vnl. in Nederland, Duitsland, Polen en Frankrijk en behoren tot de absolute top in hun segment. Het hoofdkwartier van Vasco Group is gevestigd in Dilsen. De productiebedrijven bevinden zich in België, Nederland en Polen. Vasco Group telt 600 medewerkers en behoort tot de Arbonia Groep, een Zwitserse beursgenoteerde totaalleverancier voor de bouw. Momenteel zijn we op zoek naar (m/v):

 

CUSTOMER SERVICE MANAGER

 

Functie

 

 • Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het Sales Operations Departement, dat instaat voor Customer Service Administration, Technical Sales Support en After Sales Services, en technisch- commerciële ondersteuning biedt aan klanten uit de Benelux in een indirecte marktomgeving (verkoop via groothandel en installateurs).
 • Je hebt de directe leiding over een 20-tal medewerkers die instaan voor orderbeheer, de professionele afhandeling van klantvragen, het verstrekken van technische verkoopondersteuning, het bieden van een correcte technical after sales service en klachtenbehandeling.
 • Je coacht en ontwikkelt jouw medewerkers zodat een performante en excellente service evenals een sterke klantgerichtheid kan verzekerd worden in een technisch steeds complexere omgeving.
 • Je werkt mee aan de verdere integratie met de Arbonia bedrijven en producten en ondersteunt de buitenlandse Customer Service-afdelingen in de groep.
 • Je optimaliseert bestaande werkprocessen in een ERP-omgeving, zorgt ervoor dat deze afgestemd blijven op veranderingen in markten en producten en waakt mee over het efficiënt en consequent gebruik van het CRM-systeem.

 

Profiel

 

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma en beschikt over een aantal jaren relevante ervaring in het managen van een Customer Service departement in een B2B-markt, bij voorkeur opgebouwd bij een producent van technische producten.
 • Je bent analytisch en cijfermatig goed onderlegd en in staat om businessprocessen kritisch te evalueren en te optimaliseren.
 • Je streeft continu naar een ideaal evenwicht tussen bedrijfsbelang en klantendienstverlening.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent vlot 4-talig.
 • Een doorgedreven kennis van ERP-systemen vormt een duidelijke plus.

 

Aanbod

 

 • Cruciale positie met brede verantwoordelijkheden in een dynamische en internationale werkomgeving.
 • Marktconform salarispakket met extralegale voordelen. www.vasco.eu

 

Interesse?

 

Mail je sollicitatiebrief en CV naar nic.nicasy@jobs.hudson.com met vermelding van referentie BE775060 in de onderwerpregel of stuur alles naar Hudson, t.a.v. Nic Nicasy, Herkenrodesingel 4a/2, 3500 Hasselt (be.hudson.com - +32 (0)11 24 75 00).

 

Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Send job by email

Apply for Customer Service Manager
Reference: BE775060

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.