Posted on: 2019-03-19

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Leider van de operaties met change en people skills

Dewulf (www.dewulfgroup.com) is een belangrijke aanbieder van landbouwmachines in de aardappel- en groenteteelt. Met 3 productievestigingen in België, Nederland en Roemenië, is het bedrijf een wereldwijde referentie voor machines voor grondbewerking, poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten (vnl. wortels). De onderneming staat voor innovatie, betrouwbaarheid, constructieve samenwerking en klantgericht nieuwe oplossingen bedenken. De groep realiseert met een team van 290 collega's een omzet van 65 miljoen euro. Het familiebedrijf met meer dan 70 jaar geschiedenis staat voor een drietal uitdagingen: het management verder professionaliseren door een optimale combinatie van familiale en externe managers, duurzame en rendabele langetermijn-groei uitbouwen en verdere wereldwijde expansie.

 

Dewulf is vandaag op zoek naar een (m/v):

 

DIRECTOR GROUP OPERATIONS

Leider van de operaties met change en people skills

 

Functie

 

 • Als Director Group Operations neem je de algemene operationele leiding van de verschillende vestigingen op jou en geef je, samen met de directie, verder vorm aan de strategie van de onderneming.
 • Je zorgt voor een correcte en kwalitatieve implementatie en uitvoering van de productieprocessen. Je eerste focus gaat uit naar een aantal lopende initiatieven en geplande change-projecten rond operational excellence in de productie in Roeselare.
 • Door middel van een sterke operationele aansturing kom je in de toekomst tot een uniforme stroomlijning van de activiteiten (productie, R&D, magazijnen, …) in de verschillende vestigingen.
 • Je stuurt de operationele verantwoordelijken aan in de landen. Je coacht, inspireert en motiveert de medewerkers in lijn met de kernwaarden van het bedrijf zodat ze zich verder ontwikkelen.
 • Als lid van het directieteam ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van het jaarlijkse beleidsplan en budget teneinde een gezonde groei van Dewulf Group te waarborgen.
 • Daarnaast sta je ook mee in voor het uitwerken van de strategische speerpunten voor de groep en dit in lijn met de vooropgestelde doelstellingen op korte, middellange en lange termijn.

 

Profiel

 

 • Je hebt uitgebreide ervaring in operationele aansturing in de maakindustrie en je hebt reeds fundamentele operationele transformaties (change management) begeleid in het verleden.
 • Ervaring in een familiale onderneming en/of een internationale multi-site omgeving is een plus, alsook affiniteit met distributie via derden en productdevelopment.
 • Je bent vertrouwd met het ontwikkelen én implementeren van langetermijn-strategieën in functie van duurzame en rendabele groei. Je denkt graag mee over strategische thema’s.
 • Je bent een mensgerichte peoplemanager, toont leiderschap en zet in op de ontwikkeling van je medewerkers.
 • Je bent analytisch en een probleemoplosser, een goede organisator en beschikt over sterke interpersoonlijke vaardigheden.
 • Je werkt in Roeselare maar bent bereid regelmatig te reizen naar Nederland en Roemenië.

 

Aanbod

 

 • Je maakt deel uit van een bloeiend familiebedrijf met ambitie en zin voor kwaliteit en innovatie.
 • Je hebt een sleutelpositie binnen de groep en de directie met concrete strategische impact en je hebt een belangrijke rol bij verbeterings- en changeprojecten.
 • Je komt terecht in een aangename en mensgerichte omgeving en krijgt een marktconforme verloning met extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE774421 naar Hudson, t.a.v. Reinout Van Dorpe, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. +32 9 242 54 83, e-mail reinout.van.dorpe@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Director Group Operations
Reference: BE774421

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.