Posted on: 2019-06-12

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

om het Hudson Talent Attraction team te versterken

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 besloot Hudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf. We investeren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elke dag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aan die met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisaties willen begeleiden bij hun People uitdagingen.

 

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groei houdt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’s het verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe wind waait? Dan maken we heel graag kennis met jou.

 

Ter versterking van ons HR-team en in het licht van de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar (m/v)

 

DYNAMISCHE HR OFFICERS MET ZIN VOOR INITIATIEF

 

De Hudson HR-afdeling is op zoek naar HR Officers om het Hudson Talent Attraction team te versterken. De HR-afdeling situeert zich in Gent, maar er kan ook gewerkt worden vanuit ons kantoor te Brussel of Antwerpen.

 

  • Onze organisatie heeft grote ambities en blijft haar teams versterken met kwalitatief en ondernemend HR talent met potentieel. Daarvoor doet Hudson een beroep op een sterk geëngageerd team van HR professionals die elke dag samen met het management werken aan onze Talent Attraction aanpak.
  • Als HR Officer, werk je nauw samen met onze interne klanten, het management van onze organisatie en bespreek je met hen de uitdagingen op vlak van rekrutering. Je doet dat vanuit een goed begrip van de functie binnen de visie en de cultuur van de betreffende afdeling. Nadien ga je op zoek naar kandidaten. Daarbij maak je gebruik van onze eigen database, jobsites, sociale netwerken en advertenties. Je bent creatief in jouw zoektocht en weet gemakkelijk informatie vanuit diverse bronnen en stakeholders te integreren. Je hebt een analytische geest en houdt ervan resultaten neer te zetten. Elke vacature die je kwalitatief kan invullen, geeft jou vleugels.
  • Je wordt gecoacht door een accountmanager met veel ervaring in rekrutering, die de verantwoordelijkheid neemt en het overzicht houdt over alle vacatures binnen een bepaalde klantengroep binnen onze organisatie. Deze accountmanager helpt jou om snel en efficiënt vertrouwd te geraken met de functies waarvoor jij gerichte initiatieven neemt. Zodra je kandidaten hebt geïdentificeerd, neem je zelf met hen contact via telefonische screenings waarin je hun professionele aspiraties bespreekt. Je begeleidt kandidaten doorheen het ganse proces (contactname, informatie rond testen doorgeven, onthaal tijdens het assessment, etc.) zodat ze een optimale kandidatenervaring hebben tijdens hun sollicitatieproces bij Hudson. Voor sommige profielen neem je ook zelf interviews af en geef je feedback aan onze interne klanten en de accountmanager. Je leert ook om de tools die door Hudson HR worden ingezet tijden een assessment kennen en interpreteren. Elke kandidaat doorloopt immers een talent assessment om de geschiktheid voor de job goed in te schatten.
  • Samen met het HR management, werk je daarnaast actief mee aan intiatieven inzake employer branding, het organiseren van jobdagen, het bijwonen van jobbeurzen, het ontmoeten van young potentials en diverse HR projecten die binnen de HR afdeling in samenwerking met het management van de organisatie worden opgezet om onze organisatie professioneel verder uit te bouwen samen met en voor onze medewerkers.
  • Je hebt bij voorkeur een Master en zoekt naar een uitdaging in de boeiende wereld van HR en rekrutering & selectie. Een eerste werkervaring in rekrutering & selectie is zeker een troef. Je bent een teamspeler en je combineert een servicegerichte attitude met een gezonde resultaatgerichte drive. Je bent leergierig, ondernemend, stressbestendig en flexibel. Een goede kennis van het Frans is een pluspunt.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE777836)

Voor meer informatie, bel Sarah Schietecatte op het nummer +32 9 242 54 24 of hrcareers.belgium@hudsonsolutions.com

www.hudsonsolutions.com

 

Send job by email

Apply for Dynamische HR Officers - HR team
Reference: BE777836

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.