Posted on: 2019-01-14

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Sterke people manager met een passie voor maintenance

Siam Stars Ltd. en Vientiane Diamond Cutting Ltd. zijn twee diamantbewerking entiteiten die zich respectievelijk in Bangkok (Thailand) en Vientiane (Laos) bevinden. De groep waartoe zij behoren werd in 1980 opgericht en stelt een 1,200 werknemers te werk. Hun opdrachtgever is IGC Group, een familiebedrijf dat in 1912 werd opgericht. Vijf generaties met een doorgedreven expertise in diamant hebben geleid tot het grote succes van één van de oudste diamantbedrijven. IGC Group is wereldwijd bekend om zijn kwalitatief hoogstaand merk en is een strategische diamantpartner voor de Zwitserse horloge-industrie, high-end retailers en sieradenfabrikanten.

Met het oog op het garanderen van continuïteit en behouden van kennis binnen de organisatie wenst Siam Stars Limited & Vientiane Diamond Cutting, op zoek te gaan naar een expat m/v Quality Manager voor de sites in Laos/Thailand.

 

Expat Technical Manager

Sterke people manager met een passie voor maintenance

Functie

 • Je staat in voor de organisatie en planning van het volledige onderhoud van machines, instrumenten, gebouwen en faciliteiten voor de fabrieken in Laos en Thailand teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat hierbij tevens in voor de dagelijkse organisatie, planning, coördinatie en opvolging van het preventief en curatief onderhoud.
 • Je bepaalt de richtlijnen in samenspraak met Productie inzake de te volgen procedures op vlak van onderhoud van het machinepark.
 • Je geeft leiding aan een team van een 25-tal techniekers die je coacht en begeleidt om zo de competenties, knowhow en vaardigheden optimaal te benutten en te ontwikkelen en als een goed functionerende afdeling te kunnen werken.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, beheren en opvolgen van het werkingsbudget en voorziet correctieve bijsturingen teneinde een optimale allocatie van de werkingsmiddelen te verkrijgen binnen het vooropgesteld budget.
 • Aankoop-activiteiten moeten gefocust worden op kost-minimalisatie en stock-minimalisatie zonder risico’s te nemen (de productie moet te allen tijde soepel kunnen verlopen). De administratie hiervoor nodig moet optimaal opgezet worden
 • Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager.

Profiel

 • Je bent industrieel ingenieur van opleiding (of gelijkwaardig door ervaring) en hebt minstens 5 jaar ervaring in een onderhoudsfunctie binnen een industriële productieomgeving.
 • Je beschikt over een goede kennis van mechanica & elektronica.
 • Je bent in staat om met je leidinggevende capaciteiten en communicatieve vaardigheden een team van techniekers te motiveren, te coachen en technisch te ondersteunen.
 • Je bent precies en gestructureerd en weet administratieve taken met de nodige zorg uit te voeren.
 • Je bent stressbestendig, ondernemend, pragmatisch, no-nonsense en hands-on ingesteld.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels.

Aanbod

 • Een bedrijf met een sterke reputatie en meer dan 100 jaar ervaring dat continu investeert in verdere groei en ontwikkeling, met ruimte voor vernieuwing en automatisering.
 • Een job waarbij je zowel je leidinggevende vaardigheden als je technische expertise dag na dag kan inzetten binnen een dynamische en informele werkomgeving waar collegialiteit en communicatie voorop staan en het nemen van initiatieven sterk wordt aangemoedigd.
 • Een competitief salarispakket in lijn met je ervaring en inzet.

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE769663 naar Hudson, t.a.v. Karen Hindriks, Joe Englishstraat 56, 2140 Antwerpen, tel +32 3 217 21 60, e-mail karen.hindriks@jobs.hudson.com.

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Expat Technical Manager
Reference: BE769663

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.