Active filters: Belgium General Management Clear all filters

17 General Management jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

West-Vlaanderen, West Flanders

Reference: BE770467

Posted on: 17.07.2018

Job type: Permanent

Ambitieuze rechterhand van de zaakvoerder met groeipotentieel en financiële kennis

Twin Properties is een projectontwikkelaar die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en aanbieden van betaalbare vakantieverblijven en diverse vastgoedbeleggingen en vakantieparken binnen België. Het bedrijf staat volledig zelf in voor de ontwikkeling van de projecten, van aankoop van de gronden tot de volledige ...

Desteldonk, East Flanders

Reference: BE746852

Posted on: 16.07.2018

Job type: Permanent

Sterke mentor met passie voor continu verbeteren

Tower Automotive is een toonaangevende producent van koetswerken, ophangingscomponenten en – modules voor bijna alle automobielbouwers in de wereld. Vanuit een 27-tal vestigingen, hoofdzakelijk verspreid over Noord-Amerika en Europa, staan zij dicht bij hun klanten.

Noord-Frankrijk - West-Vlaanderen, West Flanders

Reference: BE768561

Posted on: 10.07.2018

Job type: Permanent

Gedreven pionier met sterke coördinerende en analytische vaardigheden

FOURNEO is een nieuwe speler in de voedingsindustrie, al heeft het management ruim méér dan 20 jaar ervaring in deze sector op Europees niveau. Op dit moment bevindt FOURNEO zich in opstartfase waardoor dit aankomende bedrijf mooie opportuniteiten creëert om een sterke en duurzame positie uit te bouwen ...

Oostakker, East Flanders

Reference: BE770322

Posted on: 05.07.2018

Job type: Permanent

Gedreven peoplemanager met een vlotte kennis van het Duits

Storch ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 120 jaar hoogwaardig schildersgereedschap voor professionele handwerkers. De productie- en inkoopeenheden van de groep en in hoge mate ook de logistieke vestigingen zijn zelfstandige handelsondernemingen.

Zwijnaarde, East Flanders

Reference: BE770011

Posted on: 04.07.2018

Job type: Permanent

Inspirerende bedrijfsleider met sterke people skills, gericht op economische groei en met een passie voor voedselveiligheid

PRIMORIS Holding is een toonaangevende internationale groep die bijdraagt tot de verbetering van de voedselveiligheid, productkwaliteit en duurzaamheid. De verschillende activiteiten binnen de groep versterken elkaar en creëren op deze manier een meerwaarde voor de klant.

Vilvoorde, Flemish Brabant

Reference: BE766878

Posted on: 03.07.2018

Job type: Permanent

To lead the change in close partnering with the business

PB Gelatins provides a complete range of high quality collagen proteins (gelatin) and supplies a growing market in food, pharma, health, nutrition and technical applications from seven production sites that are located in Asia, Europe, North America and South America.

Brussels, Brussels

Reference: BE768193

Posted on: 29.06.2018

Job type: Permanent

Strategic business partner with excellent analytical skills and strong business acumen

Our client is active in the production, distribution and commercialisation of specialised ready-to-go and ready-to-eat dishes and meals (specifically focussed towards retail and food service channels) in Belgium and in the neigbouring countries.

Kallo, East Flanders

Reference: BE765184

Posted on: 28.06.2018

Job type: Permanent

Change agent met sterke kennis van LEAN en Continuous Improvement

Milcobel – met hoofdkantoor in Kallo – is de grootste zuivelverwerker van België. In totaal wordt op jaarbasis meer dan 1,4 miljard liter melk verwerkt in diverse zuivelproducten zoals kaas, boter, melkpoeder, roomijs, consumptiemelk en andere.

Maasmechelen, Limburg

Reference: BE769798

Posted on: 22.06.2018

Job type: Permanent

Ondernemer en bruggenbouwer met een track record in de vrijetijdseconomie

Onder impuls van Terhills NV, een dochtervennootschap van de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM NV, wordt de voormalige mijnsite Terhills, gelegen op het grondgebied van gemeente Maasmechelen en stad Dilsen-Stokkem, omgevormd tot een unieke en gediversifieerde toeristische bestemming.

Brussels, Brussels

Reference: BE768272

Posted on: 22.06.2018

Job type: Permanent

Senior professional with commercial drive and strong analytical skills

Our client is a management consultancy firm, providing top-tier advice on strategy, and business to multinational, large national companies and public institutions but also to small and medium fast growing companies. Our client has offices in Paris, Brussels & Montreal and employs around 100 management consultants.