Active filters: Belgium General Management Clear all filters

30 General Management jobs in Belgium

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Roeselare, West Flanders

Reference: BE774019

Posted on: 17.01.2019

Job type: Permanent

Peoplemanager met strategisch-commerciële visie

Soubry, gelegen in Roeselare, staat voor jarenlang vakmanschap in het produceren van pasta’s, en het malen van bloem en griesmeel. Als absolute marktleider in zijn vak heeft het bedrijf zich sinds 1921 ontwikkeld tot een belangrijke internationale speler.

Roeselare, West Flanders

Reference: BE774421

Posted on: 17.01.2019

Job type: Permanent

Leider van de operaties met change en people skills

Dewulf ( www.dewulfgroup.com ) is een belangrijke aanbieder van landbouwmachines in de aardappel- en groenteteelt. Met 3 productievestigingen in België, Nederland en Roemenië, is het bedrijf een wereldwijde referentie voor machines voor grondbewerking, poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren ...

Veurne, West Flanders

Reference: BE774500

Posted on: 17.01.2019

Job type: Permanent

Gedreven en ondernemende business developer met sterke leidinggevende capaciteiten en een gedegen internationale ervaring in de voedingssector.

Noble Food Group is een 100% West-Vlaams familiebedrijf, actief in de productie en distributie van kwaliteitsvolle chocoladeproducten en kaaskoekjes die overal ter wereld gesmaakt worden. Hun waarden staan voor creativiteit, originaliteit en natuurlijke versheid.

Drogenbos, Flemish Brabant

Reference: BE772877

Posted on: 16.01.2019

Job type: Permanent

A Senior Sales & Services professional with proven leadership skills, strategic vision and a strong result and customer focused orientation

Our client, Vaillant Group, is a world leader in the field of developing high efficiency heating, cooling and hot water production products. With near to 12.000 employees, Vaillant Group has a global representation: their international network comprises 13 production and development sites within 6 European ...

Gent, East Flanders

Reference: BE773547

Posted on: 14.01.2019

Job type: Permanent

Ervaren peoplemanager met een sterk commerciële drive

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie en wereldspeler op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen zij meer dan 4000 klanten.

Benelux, Vlaanderen

Reference: BE774195

Posted on: 10.01.2019

Job type: Permanent

Zin om deel te nemen aan de ontwikkeling en stimulering van onze activiteiten in de Benelux? / Envie de participer et de booster au développement de nos activités sur le Benelux?

Onze klant is een gerenommeerde onderneming actief in het ontwerpen en leveren van globale logistieke oplossingen. Notre client est une entreprise renommée dans la conception et la fourniture de solutions logistiques globales.

Gent, East Flanders

Reference: BE766500

Posted on: 08.01.2019

Job type: Permanent

Ervaren people manager met een passie voor operational excellence

Voor onze klant met productieactiviteiten binnen de automobielsector, zijn wij op vandaag op zoek naar een (m/v): SENIOR DIRECTOR TRIM & FINAL Ervaren people manager met een passie voor operational excellence

Vilvoorde, Flemish Brabant

Reference: BE774060

Posted on: 08.01.2019

Job type: Permanent

Senior (Brand) Marketeer met sterke communicatievaardigheden en een passie voor sterke merken

AkzoNobel is met 35 000 medewerkers wereldwijd actief in de sectoren van Paint & Coatings. AkzoNobel Paints in Vilvoorde en Machelen produceert en commercialiseert decoratieve verven zowel voor de particulieren als voor de professionele schilder, zoals o.a. Levis, Sikkens, Herbol en Trimetal.

Oostakker, East Flanders

Reference: BE770322

Posted on: 07.01.2019

Job type: Permanent

Gedreven peoplemanager met een vlotte kennis van het Duits

Storch ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 120 jaar hoogwaardig schildersgereedschap voor professionele handwerkers. De productie- en inkoopeenheden van de groep en in hoge mate ook de logistieke vestigingen zijn zelfstandige handelsondernemingen.

Asse, Flemish Brabant

Reference: BE772861

Posted on: 07.01.2019

Job type: Permanent

Sterke relatiebouwer met een passie voor techniek en bouwkunde

Sto nv, gevestigd te Asse, is een autonome dochteronderneming van de Duitse multinational Sto SE & Co. KGaA. In België is Sto marktleider op het gebied van gevelisolatiesystemen (ETICS) voor zowel nieuwbouw als renovatie en is technologisch leider in gevelbepleistering.