Posted on: 13.11.2017

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Ondernemende HR generalist met pragmatische aanpak

Buyse Metal Works Group, ontstond in 2012 door de overname van Desart Industries door Buyse Decolletage. Buyse Metal Works Group stelt meer dan 90 personen tewerk en beschikt over meer dan 80 CNC-machines op hun sites in Aalter (Buyse Decolletage) en Lier (Desart Industries). De groep beschikt over uitgebreide productiemogelijkheden op het vlak van CNC-draaien, CNC-frezen en CNC-slijpen. De groep heeft een sterke leiderspositie als toeleverancier voor de industrie, onder meer in de machinebouw, verlichting, hydraulica, elektronica, pneumatica, automobielsector enz. waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit, efficiëntie en innovatie centraal staan. Om de voortdurende groei van de groep verder te ondersteunen is Buyse Metal Works Group momenteel op zoek naar een (m/v):

 

HR MANAGER

ONDERNEMENDE HR GENERALIST MET PRAGMATISCHE AANPAK

 

Functie

 

 • Als HR Manager ben je een strategische partner voor de zaakvoerders in de verdere groei van de onderneming en bepaal je de HR-doelstellingen in functie van de algemene organisatiedoelstellingen.
 • Je staat in voor de rekrutering en selectie van nieuwe medewerkers. Enerzijds stroomlijn je dit gebeuren en waak je over de employer branding. Anderzijds voer je zelf ook de gesprekken met kandidaten en eventuele externe partners.
 • Je ontwikkelt een beleid inzake opleiding en evaluatie. Je detecteert de nood aan training en neemt actie om aan deze behoefte te voldoen. Je voert mee feedbackgesprekken en streeft voor elke werknemer naar een goede mix van talent en ambitie.
 • Je professionaliseert de personeelsadministratie en zorgt voor een verdere correcte registratie. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken van een coherent loonbeleid.
 • Je vertaalt beleidsvoorstellen naar operationele HR-projecten en voert deze uit. Je bent een belangrijke stakeholder en communicator bij veranderingsprocessen: je signaleert knelpunten, verzamelt feedback en voert verbeteringsacties uit.
 • Je onderhoudt een goede relatie met de sociale partners en werkt samen met hen in het belang van de onderneming en diens werknemers.
 • Je rapporteert aan de zaakvoerders.

 

Profiel

 

 • Je beschikt bij voorkeur over een masterdiploma en hebt een eerste ervaring in een gelijkaardige generalistische HR-functie.
 • Je denkt mee op strategisch vlak maar staat ook voor een pragmatische aanpak. Je bent bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken.
 • Je neemt graag initiatief en verantwoordelijkheid. Je beschikt over een goed analytisch inzicht.
 • Je bent een duidelijke maar ook empathische communicator en wordt door anderen als een vertrouwenspersoon ervaren.

 

Aanbod

 

 • Je maakt deel uit van een groeiende groep met ambitie en zin voor kwaliteit en innovatie.
 • Je bent betrokken bij de strategie en krijgt de mogelijkheid om HR verder vorm te geven en uit te bouwen.
 • Je komt terecht in een aangename en mensgerichte omgeving en krijgt een marktconforme verloning met extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE760217 naar Hudson, t.a.v. Charlotte Goddeeris, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 53 48, e-mail charlotte.goddeeris@jobs.hudson.com

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for HR Manager
Job Reference: BE760217

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.