Posted on: 2019-03-12

Job type: Permanent

Sector: Construction

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Zeer gemotiveerde B2B-verkoper die energie haalt uit internationale contacten

Blommaert is de Europese marktleider in het vervaardigen van aluminium luiken voor de binnenvaart. Daarnaast omvat hun assortiment radarmasten, aluminium en roestvrijstalen dek uitrusting, cabinetrappen, hydraulische luikwagens, loopbruggen, enz. Naast het onderhouden van de kernbinnenvaartmarkt in Europa, is Blommaert snel een wereldwijde speler aan het worden, die zijn (gepatenteerde) kennis uitbreidt naar te ontwikkelen regio’s zoals Latijns-Amerika. De ervaring en expertise van Blommaert wordt ook gebruikt voor de productie van aluminium schuifdaken voor landtoepassingen en voor aluminium constructies voor industriële toepassingen. Het gaat hier steeds over op maat gemaakte constructies die specifiek aangepast worden aan het gebruiksdoel. Al deze producten bezitten belangrijke voordelen voor de klant. Aluminium schuifdaken kunnen worden gebruikt voor het afdekken van loodsen en silo’s bij op– en overslagbedrijven, bij logistieke en technische gebouwen. Kortom, overal waar het gemakkelijk manipuleren van de opgeslagen goederen en/of machines belangrijk is. De doelgroep is zowel sectoraal als geografisch zeer breed. Om de verdere groei van de business unit mobiele daken en industriële constructies te ondersteunen, zoekt Blommaert een (m/v):

 

INTERNATIONAL ACCOUNT MANAGER

Zeer gemotiveerde B2B-verkoper die energie haalt uit internationale contacten

 

Functie

 

 • Blommaert is op zoek naar een ervaren internationale Accountmanager om de business unit mobiele daken en industriële constructies te versterken. Als internationale Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het vergroten van het klantenbestand, alsook voor het vergroten van de geografische voetafdruk in voornamelijk Frankrijk, Duitsland en België.
 • Je identificeert de beste aanpak voor de go-to-market om het businessplan te realiseren.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de internationale verkoop - en marketingstrategie.
 • Je neemt contact op met nieuwe klanten & prospects, bereidt en plant jouw bezoeken voor en onderhandelt autonoom over contracten.
 • Je staat in voor de technische opvolging van de verkoop tot aan de definitieve acceptatie.
 • Je vertegenwoordigt het bedrijf op beurzen.
 • Je zorgt voor een correct prijsmechanisme.
 • Je bent en blijft op de hoogte van de relevante technische aspecten, de relevante wetgevingen, normen, ...
 • Je werkt nauw samen met het Inside Sales team.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de International Sales Manager.

 

Profiel

 

 • Je hebt een diploma hoger onderwijs en kan terugvallen op relevante verkoop ervaring (minimaal 5 jaar) in een internationale B2B-context. Affiniteit hebben met de (internationale) bouwsector is zeker een troef.
 • Je bent bereid om frequent te reizen.
 • Je bent vloeiend in Engels, Frans en Duits.
 • Je hebt sterke interpersoonlijke vaardigheden, waardoor je contacten binnen een organisatie op verschillende niveaus kunt leggen. Naast een zelfstarter te zijn en autonoom te kunnen werken, heb je een duidelijke commerciële drive en ben je alleen tevreden met goede resultaten.
 • Je bent ook een teamspeler met een hands-on mentaliteit en ondernemersgeest die in staat is om succesvol te werken in een MKB-omgeving.

 

Aanbod

 

We bieden je een baan aan in een zeer ambitieus, snel groeiend en dynamisch middelgroot bedrijf dat een echte wereldspeler aan het worden is. Naast een intensieve training bieden we jou een concurrerend beloningspakket.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE774229 naar Hudson, t.a.v. Karen Hindriks, Joe Englishstraat 56, 2140 Antwerpen, tel +32 3 214 21 60, e-mail karen.hindriks@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for International Accountmanager
Reference: BE774229

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.