Active filters: Belgium Flemish Brabant Clear all filters

20 jobs in Flemish Brabant

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Zaventem, Flemish Brabant

Reference: BE766372

Posted on: 19.10.2018

Job type: Permanent

Relatiebouwer met een passie voor high-end architectuurverlichting én met management ambitie

ERCO Lighting (www.erco.com) geniet als specialist in technische architectuurverlichting wereldwijd een sterke reputatie. Deze familiale onderneming (gesticht in 1934) met R&D en productie gevestigd in Duitsland (Lüdenscheid), realiseert tal van high-end en op maat gemaakte oplossingen in architecturaal licht voor...

Boortmeerbeek, Flemish Brabant

Reference: BE772533

Posted on: 17.10.2018

Job type: Permanent

Servicegerichte coördinator met overtuigingskracht

LAVA cvba (www.lava.be) staat voor 'Logistieke en Administratieve Veilingassociatie', kortom de overkoepelende organisatie of coöperatie van de 5 groente- en fruitveilingen in België. Samen realiseren deze producentenorganisaties een omzet van 820 miljoen euro, waarvan twee derde op diverse buitenlandse markten.

Zaventem, Flemish Brabant

Reference: BE769284

Posted on: 16.10.2018

Job type: Permanent

People Manager with vast technical background in high-end architectural lighting design

ERCO Lighting (www.erco.com) is a leading international specialist in architectural lighting, using 100% LED technology. The family business, based in Lüdenscheid, in the heart of Germany, now operates as a global player with independent sales organisations and partners in 55 countries throughout the world.

Zaventem/Oostende, Vlaanderen

Reference: BE769604

Posted on: 16.10.2018

Job type: Permanent

Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden

Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren in Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en positioneert zich als een jonge en hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie en luchtvaart.

Vilvoorde, Flemish Brabant

Reference: BE746675

Posted on: 10.10.2018

Job type: Permanent

Een stap hoger voor een hunter, met een eigen business unit en P&L verantwoordelijkheid?

Nexios IT is een dynamisch consultancybureau met een eigen DNA en actief in de informatica en communicatietechnologie. Het bedrijf is gespecialiseerd in Application Management en Project Management (voornamelijk binnen Java en .NET) en werkt met een aantal belangrijke (internationale) technologische partners ...

Diest, Vlaanderen

Reference: BE767781

Posted on: 10.10.2018

Job type: Permanent

Schitterende opportuniteit voor commercieel talent dat zichzelf in een B2B omgeving wil bewijzen

Scholt Energy Control is als leverancier van elektriciteit en gas aan professionele klanten actief in België, Nederland en Duitsland en ontwikkelt ook innovatieve oplossingen gericht op energieverbruik, energieopslag en productie van energie.

Kapelle-op-den-bos, Flemish Brabant

Reference: BE771052

Posted on: 09.10.2018

Job type: Permanent

Project Manager with expertise in Fibres and Inorganic matrix based composites

Etex is an internationally active and financially solid group with Belgian roots that employs more than 15.000 employees worldwide. Etex produces a wide range of sustainable and affordable construction solutions, utilizing its strong history and in-depth knowledge of the construction industry.

Sint-Genesius Rode, Flemish Brabant

Reference: BE771762

Posted on: 08.10.2018

Job type: Permanent

MET IMPACT OP DE SUCCESVOLLE EVOLUTIE VAN HET BEDRIJF

Metrilio is één van de meest disruptieve en agile HR oplossingen in de markt. Deze performante SaaS oplossing laat klanten in meer dan 74 landen toe om op bijzonder efficiënte wijze HR processen te automatiseren.

Brussels, Flemish Brabant

Reference: BE764695

Posted on: 05.10.2018

Job type: Permanent

Sportieve directeur met sterke sponsoring en digitale marketing skills! / Un directeur sportif avec de fortes compétences de parrainage et de marketing digital!

Onze klant, de Koninklijke Belgische Voetbalbond, vertegenwoordigt alle voetbalclubs van België. Notre client, l’Union Royale Belge des Sociétés de Football-Association, représente tous les clubs de football de Belgique.

Tienen, Flemish Brabant

Reference: BE765942

Posted on: 01.10.2018

Job type: Permanent

HR & General Affairs

Tokai Optecs is een Belgische producent van hoog kwalitatieve oftalmische glazen, gevestigd in Tienen. Tokai Optecs produceert en verdeelt brillenglazen vanuit België naar de EMEA-regio.