Active filters: Belgium West Flanders Clear all filters

48 jobs in West Flanders

Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Oostende, West Flanders, Belgium

Reference: BE772772

Posted on: 25.03.2019

Job type: Permanent

Veelzijdige en gedreven schakel tussen klant en operaties

Mainfreight is een wereldwijde logistiekdienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur een geïntegreerde logistiek-/warehousing-, transport- & forwarding- en/of zee- & luchtvracht-oplossing biedt voor haar klanten. Ze telt vestigingen in Australië, China, Europa, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.

Avelgem, West Flanders, Belgium

Reference: BE774621

Posted on: 25.03.2019

Job type: Permanent

Resultaatgerichte verkoper met passie voor hout

Sinds 1920 is VERDONCKT HOUT een traditionele houthandel die instaat voor de in- en verkoop van onder meer constructiehout, tropisch hardhout, gevelbekleding en tuinhout. Daarnaast biedt Verdonckt ook diensten aan zoals het verzagen van plaatmaterialen, ardisoptimalisatie en schaven op maat.

Langemark, West Flanders, Belgium

Reference: BE767486

Posted on: 22.03.2019

Job type: Permanent

Resultaatgerichte onderhandelaar / Result-oriented negotiator with good analytical skills / Négociateur axé sur les résultats doté de bonnes capacités d’analyse

NV Ysco maakt deel uit van de Milcobel-groep en behoort tot de top van de Europese roomijsproducenten. NV Ysco is part of the Milcobel Group and is one of the top European ice cream producers. Ysco S.A. fait partie du groupe Milcobel et appartient au top des fabricants de crèmes glacées européens.

Beselare, West Flanders, Belgium

Reference: BE775990

Posted on: 21.03.2019

Job type: Permanent

Interpersoonlijk sterke peoplemanager met goede analytische vaardigheden en marketingkennis

FLEUR, gevestigd in Beselare, is een familiale en Belgische invoerder en verdeler van, en groothandel in bloemen en planten. Fleur staat exclusief ten dienste van tuinaanleggers, tuincentra, groothandels, bloemenzaken, winkelketens en tal van andere groenspecialisten in België en Frankrijk.

Wevelgem, West Flanders, Belgium

Reference: BE775737

Posted on: 21.03.2019

Job type: Permanent

Digital innovator with a critical mindset and a passion for communication

Recticel (www.recticel.com) is an international industrial group specialized in the transformation of polyurethane into innovative products and solutions, which contribute to our daily comfort.

Wevelgem, West Flanders, Belgium

Reference: BE775734

Posted on: 21.03.2019

Job type: Permanent

Supporting the International Product Manager in managing the product portfolio

Recticel is an international industrial group specialised in the transformation of polyurethane into innovative products and solutions that contribute to our daily comfort. Recticel develops, produces and markets these solutions to offer an extensive range of value-adding industrial and domestic applications.

Roeselare, West Flanders, Belgium

Reference: BE774421

Posted on: 19.03.2019

Job type: Permanent

Leider van de operaties met change en people skills

Dewulf ( www.dewulfgroup.com ) is een belangrijke aanbieder van landbouwmachines in de aardappel- en groenteteelt. Met 3 productievestigingen in België, Nederland en Roemenië, is het bedrijf een wereldwijde referentie voor machines voor grondbewerking, poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren ...

Oost-Vlaanderen, East Flanders, Belgium

Reference: BE769032

Posted on: 19.03.2019

Job type: Permanent

Wil je deel uitmaken van een ambitieus commercieel groeiverhaal binnen een gerenommeerde speler, dan is dit jouw kans!

VELUX Belgium (www.VELUX.be) maakt deel uit van de Deense groep VKR Holding. De groep geniet internationale bekendheid voor haar dakramen en toebehoren en telt meer dan 10 000 medewerkers in een 40-tal landen.

Veurne, West Flanders, Belgium

Reference: BE774500

Posted on: 19.03.2019

Job type: Permanent

Gedreven en ondernemende business developer met sterke leidinggevende capaciteiten en een gedegen internationale ervaring in de voedingssector.

Noble Food Group is een 100% West-Vlaams familiebedrijf, actief in de productie en distributie van kwaliteitsvolle chocoladeproducten en kaaskoekjes die overal ter wereld gesmaakt worden. Hun waarden staan voor creativiteit, originaliteit en natuurlijke versheid.

Oostkamp, West Flanders, Belgium

Reference: BE775285

Posted on: 19.03.2019

Job type: Permanent

Analyse en cijfers als passie en een can-do-attitude

Sinds de oprichting in 2005 is X²O als voordeligste badkamerspecialist inmiddels uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider op de Belgische particuliere badkamermarkt met winkelpunten.