Posted on: 2019-06-07

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Met interesse in functieclassificatie, competentie- en performance management & rewardbeleid.

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 besloot Hudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf. We investeren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elke dag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aan die met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisaties willen begeleiden bij hun People uitdagingen.

 

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groei houdt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’s het verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe wind waait? Dan maken we heel graag kennis met jou.

 

Ter ondersteuning van ons team in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)

 

(JUNIOR) CONSULTANT ORGANIZATIONAL TALENT MANAGEMENT

MET INTERESSE IN FUNCTIECLASSIFICATIE, COMPETENTIE- EN PERFORMANCE MANAGEMENT EN REWARDBELEID

 

Klanten helpen om HR-processen en systemen op te zetten om talent aan te trekken, te beheren en te behouden, daar draait het om in onze afdeling Organizational Talent Management (OTM).

 

  • Als (Junior) Consultant maak je, samen met de projectleider, een grondige analyse van de klantenbehoefte en zoek je de meest kwalitatieve oplossing. Je hebt een gevarieerd takenpakket: Je staat in voor het geven van competentieworkshops, de opmaak van functiebeschrijvingen op basis van interviews of workshops, het wegen van functies aan de hand van onze intern ontwikkelde en competentiegerelateerde functiewaarderingsmethodiek (5+1 COMPAS®) en het uittekenen van een functieclassificatiemodel. Hoewel de focus in eerste instantie op functieclassificatieprojecten ligt, krijg je de kans je kennis te verbreden naar andere disciplines binnen ons team, met name beloning en performance management.
  • Je beschikt over een Master, in een bij voorkeur economische, menswetenschappelijke of juridische richting en je bent op zoek naar een werkomgeving die het menselijke potentieel centraal stelt in haar activiteiten. Je kan je, zowel mondeling als schriftelijk, vlot uitdrukken in het Engels en een goede kennis van het Frans is een troef. Je stelt alles in het werk om een uitstekende klantenservice te garanderen.
  • Je krijgt een grondige opleiding en coaching wat betreft onze reward-, jobgrading- en competentiemethodiek. Je leert hierdoor niet alleen de werkwijze van onze organisatie beter kennen, je ontmoet ook collega’s uit andere teams en je leert bovendien de rijkdom kennen van de tools die binnen Hudson ontwikkeld zijn. Bij Hudson, Belgische marktleider in HR consultancy, zal je deel uitmaken van een sterk groeiende groep die ondernemingszin, engagement en evolutie van zijn medewerkers naar waarde schat.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE774380)

Voor meer informatie, bel Sarah Schietecatte op het nummer 09 242 54 24 of hrcareers.belgium@hudsonsolutions.com

 

www.hudsonsolutions.com

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for (Junior) Consultant - Organizational Talent Management
Reference: BE774380

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.