Posted on: 2019-06-11

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Je beschikt over een Master diploma en je hebt minstens 1 à 2 jaar ervaring in de rekrutering van kandidaten.

Het zijn boeiende tijden bij Hudson. Met de Management Buy-Out in 2018 besloot Hudson Benelux opnieuw zelf aan het roer te staan van het bedrijf. We investeren volop in onze mensen, want zij maken het verschil en blijven elke dag inzetten op het leveren van kwaliteit in de dienstverlening aan onze klanten. We zijn fier op ons sterk Hudson merk en trekken HR-professionals aan die met passie en enthousiasme en samen met fijne collega’s organisaties willen begeleiden bij hun People uitdagingen.

Dit jaar hebben reeds 35 nieuwe medewerkers voor Hudson gekozen, en onze groei houdt aan. Wil je graag samen met de meer dan 275 overtuigde Hudson collega’s het verschil maken en mee vorm geven aan de organisatie waarin een nieuwe wind waait? Dan maken we heel graag kennis met jou.

 

Ter ondersteuning van ons R&S team in Oost-West Vlaanderen zijn we op zoek naar een (m/v)

 

JUNIOR HR CONSULTANT

REKRUTERING & SELECTIE

 

Wil jij de professionele ervaring die je hebt opgebouwd kapitaliseren? Hudson zoekt medewerkers die gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Mensen die meedenken met de arbeidsmarkt en hun klanten en lange termijn relaties willen uitbouwen. Mensen die alles in het werk stellen om door hun aanpak kandidaten en klanten te overtuigen dat ze bij Hudson aan het juiste adres zijn. Kortom mensen die hun job doen met passie en overtuiging.

 

  • Als consultant neem je verantwoordelijkheid van a tot z. Voor je rekruteringsopdrachten start je met een grondige behoefteanalyse van de klant. Vervolgens kies je de meest aangewezen selectiemethode (advertentie, database, direct search). Nadien ga je aan de slag voor het detecteren, werven en screenen van potentiële kandidaten. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens een assessment center. Je schrijft een advies voor en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten. Je werkt nauw samen met je collega’s consultants, researchers en assistentes. Je bent verantwoordelijk voor vacatures binnen verschillende functiedomeinen en uiteenlopende sectoren.
  • Hudson doet niet zomaar aan Rekrutering & Selectie. Al onze consultants worden ingewijd in onze Hudson methodologie. Alleen al tijdens je introductie binnen onze organisatie krijg je minstens 2 weken opleiding. Je leert er de organisatie beter door kennen en je maakt kennis met onze brede dienstverlening en de rijkdom van de instrumenten die binnen onze organisatie ontwikkeld zijn.
  • Je beschikt over een Master diploma en je hebt minstens 1 à 2 jaar ervaring in de rekrutering van kandidaten. Als persoon ben jij dynamisch, een ondernemer, iemand die autonomie naar waarde schat. Binnen een sfeer van vertrouwen en collegialiteit, krijg jij de ruimte om initiatieven te nemen en jezelf te ontplooien binnen het brede domein van HR.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE775248)

Voor meer informatie, bel Sarah Schietecatte op het nummer 09 242 54 24 of hrcareers.belgium@hudsonsolutions.com

www.hudsonsolutions.com

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

RS

 

Send job by email

Apply for Junior HR Consultant - R&S Oost-West Vlaanderen
Reference: BE775248

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.