Posted on: 2018-09-11

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Dynamische ingenieur die wil doorgroeien - Pragmatische peoplemanager

LS Bedding (www.lsbedding.com) is een toonaangevend en innovatief bedrijf in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardig slaapcomfort. Het bedrijf, gevestigd in Maldegem en Harelbeke, is vooral gekend door zijn ergonomische bedsysteem Ergosleep® op basis van een persoonlijk SLAAP-DNA® en zijn luxe bedconcept Magnitude®. Het bedrijf is voornamelijk actief in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Het realiseert met zijn 140 medewerkers een omzet van zo’n € 21 mio. Gegeven hun verdere groei, gaan zij op vandaag op zoek naar een (m/v):

 

JUNIOR PRODUCTIEMANAGER

Dynamische ingenieur die wil doorgroeien - Pragmatische peoplemanager

 

Functie

 

 • Als Productiemanager coördineer je alle productie-activiteiten op de site in Maldegem. Je optimaliseert de materiaalflow, volgt interne rendementen op en ziet toe op het organiseren en coördineren van interne processen. Centraal staat daarbij dat leveringstermijnen voor de klant gerespecteerd worden.
 • Als natuurlijke en empathische peoplemanager stuur je een team aan van een 45-tal personen. Je wordt daarbij ondersteund door 4 meestergasten, die elk een deel van het productieproces aansturen. Toezien op een efficiënte personeelsplanning staat daarbij centraal.
 • Je ziet erop toe dat voorschriften rond orde, netheid en veiligheid nageleefd worden. Kwaliteitsmanagement is een continu proces; je staat bovendien in continu overleg met het onderhoudsteam voor de optimalisatie van alle machines.
 • Je ageert als ‘stand-in’ voor alle verzendingsactiviteiten en houdt contact met machinefabrikanten. Verder bied je de klanten occasioneel technische ondersteuning en word je nauw betrokken bij alle R&D.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Operations Manager.

 

Profiel

 

 • Je beschikt minimum over een bachelorsdiploma in een technische richting en kijkt bewust uit naar een ‘next step’ in jouw carrière. Je valt terug op een ervaring van +/- 5 jaar en toont natuurlijke interesse in een leidinggevende functie binnen een productieafdeling.
 • Qua persoonlijkheid beschik je over de nodige assertiviteit, proactiviteit en integriteit. Je bent voldoende hands-on om dagdagelijks aanwezig te zijn op de productievloer.
 • Ervaring inzake het aansturen van een team is geen must; doch een extra troef.
 • Je bent voldoende stressbestendig en houdt er een toegankelijke stijl op na.
 • Ervaring met ERP-software is een plus.
 • Qua talenkennis beschik je over een goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels. Kennis van het Duits is geen noodzaak, maar kan als extra troef omschreven worden.

 

Aanbod

 

 • Een uitdaging met belangrijke verantwoordelijkheden binnen een sterk groeiende en ondernemende omgeving.
 • De kans om terecht te komen in een bedrijfscultuur waar autonomie, collegialiteit en proactiviteit centraal staan.
 • Een aantrekkelijk salarispakket in verhouding tot je ervaring.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE753178 naar Hudson, t.a.v. Steven Baeyens, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. +32 9 242 54 91, e-mail steven.baeyens@jobs.hudson.com, be.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

Send job by email

Apply for Junior Productiemanager
Reference: BE753178

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.