Posted on: 12.09.2017

Job type: Permanent

Sector: Energy and Utilities

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Analytisch commercieel talent met sterke interpersoonlijke skills en probleemoplossend vermogen

Brakel Aero is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen, daglicht en lucht, voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat.

 

Om de continue groei verder te bestendigen, zal het team versterkt worden met een (m/v)

 

KEY ACCOUNT MANAGER

Analytisch commercieel talent met sterke interpersoonlijke skills en probleemoplossend vermogen

 

Functie

 

 • Als Key Account Manager sta je van a tot z in voor het beheer en de groei van de klantenportefeuille in België, zowel op het gebied van herstellingen en renovatieprojecten als voor het afsluiten van service- en onderhoudscontracten.
 • Je volgt de verschillende leads op rond renovaties en herstellingen. Daarnaast initieer je ook acties om aan gerichte prospectie te doen. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers.
 • Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces: vanaf de offerteaanvraag en de onderhandeling tot het afsluiten van het contract. Je wordt hierbij ondersteund door de interne salesafdeling.
 • Met je servicegerichte ingesteldheid, analytische skills en technische affiniteit treed je als volwaardige gesprekspartner naar voor. Je denkt proactief mee met de klant, stelt adequate oplossingen voor en bouwt hierdoor een duurzaam partnership uit met de klant.
 • Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de algemeen directeur.

 

Profiel

 

 • Je beschikt over een bachelor –of masterdiploma elektromechanica, aangevuld met technisch-commerciële ervaring of een engineeringachtergrond, bij voorkeur in een aanverwante sector. Ervaring in een werf- of projectomgeving vormt een plus.
 • Op basis van je technische inzicht en analytische skills kan je de noden van de klant vertalen naar specifieke oplossingen. Je bent gedreven om de klant een zo goed mogelijke totaaloplossing aan te bieden.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent pragmatisch ingesteld en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden om op verschillende niveaus in een organisatie te overtuigen.
 • Je spreekt vlot Nederlands en Frans.

 

Aanbod

 

 • Je komt terecht in een modern en ambitieus groeibedrijf dat actief streeft naar een duurzaam, veilig en comfortabel leef- en werkklimaat.
 • Brakel Aero stelt ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen‘ centraal en investeert o.a. in opleiding, loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je start in een uitdagende functie met ruimte voor professionele ontwikkeling en groei.

 

Interesse?

 

Stuur je C.V. en motivatiebrief met referentie BE753319 naar Hudson, t.a.v. Delphine Le Roy, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 53 87, e-mail delphine.le.roy@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

 

 

 

Send job by email

Apply for KEY ACCOUNT MANAGER
Job Reference: BE753319

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.