Posted on: 2018-10-10

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Strategische en commerciële partner met focus op internationale groei en optimalisering

Familiebedrijf Renson, opgericht in 1909, staat voor een duidelijke missie: ‘Creating healthy spaces’. De gebruiker staat dan ook centraal in de innovatieve en trendsettende producten op het gebied van ventilatie, buitenzonwering en terrasoverkappingen. Het internationale Renson-team telt intussen reeds 950 teamleden en realiseert een omzet van om en bij de 200 miljoen euro. Het hoofdkwartier is gelegen in Waregem, West-Vlaanderen. Om de sterke groei (double digit in de laatste 5 jaar) te ondersteunen, is het bedrijf momenteel op zoek naar een (m/v)

 

MARKETING DIRECTOR

Strategische en commerciële partner met focus op internationale groei en optimalisering

 

Functie

 

 • Als Marketing Director heb je de eindverantwoordelijkheid over alle nationale en internationale marketingactiviteiten.
 • Je definieert en implementeert de B2B en B2C marketing strategie, gealigneerd met de missie en lange termijn doelstellingen van de organisatie. Je hebt oog voor de positionering en eigenheid van de verschillende merken en producten, en focust op de verdere internationale groei.
 • Door het verder uitbouwen van onder meer de digitale marketing activiteiten en branding creëer je lead generation en zorg je ervoor dat sales en marketing strategische partners zijn van elkaar en de organisatie.
 • In functie van verdere professionalisering van de organisatie, optimaliseer en coördineer je de verschillende marketing processen.
 • Je stuurt en structureert een gemotiveerd en getalenteerd marketing team van een 20-tal personen.
 • Als lid van het directiecomité rapporteer je rechtstreeks aan de CEO.

 

Profiel

 

 • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en hebt ervaring met opzetten van een internationaal B2B en B2C marketing beleid.
 • Als resultaat gedreven en actiegerichte ondernemer focus je op zowel korte- als lange termijn doelstellingen.
 • Door je expertise en strategische visie te combineren met een pragmatische en flexibele aanpak genereer je vertrouwen binnen je team en de organisatie.
 • Je combineert een commerciële en analytische insteek met een kostenbewuste en verbeteringsgerichte mindset.
 • Je bent bereid op regelmatige basis te reizen.
 • Je beheerst vlot het Nederlands en Engels. Kennis van andere talen is een plus.

 

Aanbod

 

 • De opportuniteit om directe impact te hebben op de verdere groei en professionalisering van de organisatie door een consistent marketing beleid te koppelen aan de visie en doelstellingen van een internationaal georiënteerd familiebedrijf.
 • Een bedrijf met langetermijnvisie, dat ondernemerschap en persoonlijk engagement weet te waarderen en vertaalt in een competitief salarispakket.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE762520 naar Hudson, t.a.v. Mieke Quatacker, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. +32 9 242 53 67, mieke.quatacker@jobs.hudson.com, be.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

Send job by email

Apply for Marketing Director
Reference: BE762520

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.