Posted on: 2019-04-12

Job type: Permanent

Sector: Construction

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Coachende en ondernemende digitale marketeer met zin voor analyse

Groep Huyzentruyt, gelegen in Beveren-Leie, werkt als projectontwikkelaar al honderd jaar en vier generaties voor starters, gezinnen, ouderen en investeerders. De onderneming staat voor betrouwbaar vakmanschap en wil wonen en bouwen individueel, makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen.

 

Groep Huyzentruyt heeft een ambitieus groeiplan. Om dat plan te realiseren zijn we op zoek naar een (m/v):

 

MARKETING MANAGER

Ondernemende en coachende marketeer met focus op digital marketing

 

Functie

 

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van de operationele marketingactiviteiten (content marketing, event marketing, advertising & promotion, PR & communicatie, marktanalyse, sales promotie, belevingsmarketing, enz.) teneinde de producten en/of diensten van de organisatie succesvol te positioneren op de markt en de verkoop te maximaliseren.

 

 • In samenspraak met de Directeur Sales & Marketing werk je een gericht marketingplan uit dat bijdraagt tot de verdere realisatie van de sales- en marketingstrategie.
 • Je zet het marketingplan om in concrete acties en maakt een planning op van de vooropgestelde marketingacties.
 • Je bent verantwoordelijk voor het continu evalueren en analyseren van de verschillende marketingacties/budget op vlak van effectiviteit, vooropgestelde KPI’s en impact op de verkoop (ROI), zodoende de organisatiedoelstellingen te realiseren.
 • Je coördineert en organiseert de verschillende marketinginitiatieven afgestemd op de diverse doelgroepen
 • Je coördineert de samenwerking met externe partners zoals het digital agency, reclamebureaus en marktonderzoeksbureaus met het oog om op lange termijn succesvol samen te werken.
 • Je coacht en ontwikkelt je medewerkers teneinde de competenties, vaardigheden en knowhow optimaal te benutten en ontwikkelen en als een goed functionerende afdeling te werken.
 • Je hebt frequent overleg met collega’s van andere afdelingen teneinde informatie uit te wisselen en de ROI van marketingacties te optimaliseren.
 • Je blijft continu op de hoogte van de nieuwe trends binnen je vakgebied.

 

Profiel

 

 • Je combineert een masterdiploma met een relevante ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een sterke ervaring en interesse in digital marketing (SEO/SEA/Google Adwords & Google Analytics/enz.).
 • Je bent hands-on en weet niet alleen concepten uit te denken, maar gaat deze ook uitwerken, implementeren en opvolgen tot een concreet resultaat
 • Je bent analytisch ingesteld en houdt van werken met cijfers en data maar bewaart ook ten allen tijde de helikopterview.
 • Je bent sterk in coaching en waakt over de ontwikkeling van je medewerkers. Bovenal heb je een open geest, een ondernemersmindset en uitstekende interpersoonlijke skills die je in staat stellen anderen te motiveren.
 • Je beschikt over zeer goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden en dat zowel in het Nederlands als het Frans.

 

Aanbod

 

 • Een autonome functie met verantwoordelijkheden in een gezond en dynamisch bedrijf met een stabiel toekomstperspectief.
 • Een omgeving waar je de kans krijgt om mee een innovatief en resultaatgericht marketingbeleid uit te rollen.
 • Een aantrekkelijk en competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE771894 naar Hudson, t.a.v. Annelies Deschaght, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel +32 9 242 53 05, e-mail annelies.deschaght@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Marketing Manager
Reference: BE771894

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.