Posted on: 2018-04-13

Job type: Permanent

Sector: Retail

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Coachende ondernemer met directe impact op resultaten

Overstock is sinds 2004 succesvol uitgegroeid tot een volwaardig winkelconcept met 2 webshops (www.overstockgarden.be en www.overstockhome.be), 21 Overstock Garden en 13 Overstock Home winkels. Liefhebbers van kwalitatief tuin- & interieurmeubilair, alsook van decoratie voelen zich er meteen thuis en krijgen er veel inspiratie. De medewerkers van Overstock zijn de ware sleutel tot succes. Ze zijn degelijk opgeleid en hebben een grote passie voor esthetiek. Om het marketingdepartement verder uit te bouwen en te ondersteunen, zoekt Overstock voor het hoofdkantoor in Oostkamp een (m/v):

 

OMNICHANNEL MARKETING MANAGER

Coachende ondernemer met directe impact op resultaten

 

Functie

 

 • Als lid van het managementteam, word je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en de organisatie van de omnichannel marketingactiviteiten. Je beheert het marketingbudget en maakt resultatenanalyses op van alle commerciële acties.
 • In overleg met de CEO, de sales managers en het inkoopteam stel je het jaarlijks marketing- en communicatieplan op en vertaal je dit in concrete acties. Je coördineert de uitwerking van deze acties, zoals de opmaak van folders, advertenties, POS materiaal, enz. van fotoshoot tot publicatie. Je onderhoudt daarbij nauwe contacten met de externe partners die je aanstuurt.
 • Je geeft vorm aan een modern omnichannel marketingbeleid en garandeert een optimale wisselwerking met de online sales manager.
 • Naast de coördinatie van de operationele marketingactiviteiten denk je mee met de groei van de firma.
 • Bijkomende uitdagingen liggen in de verdere professionalisering van marktanalyses, winkelinrichting, PR en corporate communication.
 • Je geeft coaching aan twee marketing medewerkers en je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

 

Profiel

 

 • Je genoot een hogere opleiding, bij voorkeur in een marketing-/communicatierichting en je hebt een gedegen en relevante ervaring. Marketing communicatie, retail marketing, PR, corporate- en product branding behoren tot jouw kennisdomein.
 • Je hebt sterke coachingsvaardigheden en waakt over de ontwikkeling van je medewerkers. Bovenal heb je een sterke persoonlijkheid, een open geest, een ondernemersspirit en uitstekende interpersoonlijke skills.
 • Je bent een analytische persoon met helikopterzicht en een logisch redeneervermogen, die erin slaagt om snel een correcte visie te ontwikkelen.
 • Je bent hands-on ingesteld en weet niet alleen concepten uit te denken, maar deze zeker ook uit te werken en op te volgen tot een concreet resultaat.
 • Je bent communicatief vlot, zowel in het Nederlands, het Frans als in het Engels.

 

Aanbod

 

 • Een aantrekkelijke, veelzijdige functie met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid binnen een dynamische, sterk groeiende en resultaatgerichte onderneming, die belang hecht aan de waarde van haar medewerkers.
 • Je krijgt de verantwoordelijkheid om de marktpositie van Overstock verder te versterken en uit te bouwen.
 • Een interessant salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE766300 naar Hudson, t.a.v. Annelies Deschaght, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel +32 9 242 53 05, e-mail annelies.deschaght@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Omnichannel Marketing Manager
Reference: BE766300

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.