Posted on: 2018-05-16

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Ondernemende ingenieur & technisch expert met affiniteit tot onderhoud van de nieuwe Purox-plant

SADACI (www.sadaci.be), gevestigd in de Gentse Kanaalzone, is in Europa een belangrijke producent van Molybdeen en Ferromolybdeen voor de metaal- en staalindustrie. Door voortdurende innovatie heeft Sadaci een belangrijke en sterke naam opgebouwd bij zijn wereldwijde klanten. Sadaci stelt 140 personen tewerk en maakt deel uit van de internationale groep MOLYMET, een beursgenoteerde Chileense groep met productievestigingen in Chili, China, Mexico en Duitsland. In Gent wordt momenteel een nieuwe fabriek gebouwd voor de productie van zuiver molybdeenoxide voor toepassingen in de chemie en in de elektronicasector. Het gaat om een investering van 42 miljoen euro. Begin 2019 zal deze installatie operationeel zijn. Op korte termijn is deze investering goed voor tientallen nieuwe jobs, van ingenieurs tot procesoperators. In het kader van deze verdere groei, zijn wij momenteel op zoek naar een (m/v):

 

RELIABILITY ENGINEER

Ondernemende ingenieur & technisch expert met affiniteit tot onderhoud van de nieuwe Purox-plant

 

Functie

 

 • Je wordt vanaf de beginfase betrokken bij de opstart van de nieuwe Purox-plant: je stelt gestructureerde documentatie op, maakt een onderbouwd en efficiënt onderhoudsplan op en werkt een bijhorend wisselstukkenbeheer uit.
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, planning, opvolging en coördinatie van het onderhoud van deze nieuwe afdeling.
 • Je bekijkt kritisch de dagelijkse processen en weet verbeteringsvoorstellen te formuleren.
 • Je organiseert het curatieve onderhoud en speelt alert in op de acute onderhouds– en herstellingswerkzaamheden. Je zorgt bovendien voor de implementatie en planning van het preventieve onderhoud en grote revisies.
 • Je staat in voor de dagelijkse coördinatie en planning van een team van techniekers, dat je ook ondersteunt waar nodig. Je creëert een constructieve en gemotiveerde teamsfeer met je aanwezigheid op de vloer.
 • Je draagt veiligheid hoog in het vaandel en waakt over een correcte navolging van veiligheids- en technische voorschriften.
 • Je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof. Een goed georganiseerde wachtdienst waar jij deel van uitmaakt, garandeert de continuïteit.
 • Je rapporteert aan de Onderhoudsmanager.

 

Profiel

 

 • Je bent ingenieur van opleiding en hebt reeds relevante ervaring verworven.
 • Essentieel is een uitgesproken technische interesse en een goede basiskennis van mechanica. Interesse voor of affiniteit met industriële elektriciteit is een troef.
 • Je bent punctueel en gestructureerd en weet administratieve taken met de nodige zorg uit te voeren.
 • Je bent stressbestendig, ondernemend, pragmatisch, no-nonsense en hands-on ingesteld.

 

Aanbod

 

 • Een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een internationale groep die continu investeert in verdere groei en ontwikkeling, met ruimte voor vernieuwing en automatisering.
 • Een job waarbij je je technische expertise dag na dag kan inzetten binnen een dynamische en informele werkomgeving, waar collegialiteit en communicatie voorop staan en initiatief nemen wordt aangemoedigd.
 • Een competitief salarispakket in lijn met je ervaring en inzet.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE761939 naar Hudson, t.a.v. Annelies Vanderbauwhede, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 243 89 52, e-mail annelies.vanderbauwhede@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Reliability Engineer
Reference: BE761939

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.