Posted on: 2019-04-04

Job type: Permanent

Sector: FMCG

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Ondernemende expert met oog voor procesoptimaliseringen

Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. De groep heeft twee kernactiviteiten – fijne vleeswaren en verse bereide gerechten, en beschikt over 12 industriële vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Ter Beke is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseerde in 2018 een omzet van 680,5 miljoen euro met ongeveer 2700 medewerkers.

 

Ter Beke kent een cultuur van enthousiasme, vastberadenheid, drive, toewijding, passie en oprechtheid. In één woord samengevat, ZEAL, met als missie lekkere kwaliteitsproducten op elke eettafel brengen. Driven by the zeal for your everyday meal.

 

In het kader van verdere professionalisering zijn we hoofdzakelijk voor de site in Waarschoot op zoek naar een (m/v):

 

PAYROLL SPECIALIST

Ondernemende expert met oog voor procesoptimaliseringen

 

Functie

 

 • Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve & tijdige payroll van arbeiders & bedienden, aansluitende bij de group policies & algemene wetgeving. Je beheert de dagelijkse opvolging van de tijdsregistratie (Protime) en zorgt voor de administratieve verwerking van personeelsinformatie.
 • Je werkt hiervoor nauw samen met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat (SD Worx).
 • Je stelt de processen, tools en procedures continue in vraag en presenteert adviezen om deze te optimaliseren. Je wordt betrokken bij of leidt projecten in het kader van verdere professionalisering.
 • Je maakt gebruik van geavanceerde softwaretools en staat in voor de correctheid en volledigheid van de masterdata in deze systemen, zodat rapporteringen over personeelsgegevens op een uniforme en efficiënte wijze door jou bezorgd worden.
 • Je verschaft informatie aan de medewerkers en biedt antwoord op specifieke vragen i.v.m. payroll en loonadministratie. Je bent klantgericht ingesteld.
 • Je houdt je kennis rond sociale wetgeving continu up-to-date, om zo proactief een meerwaarde te bieden aan de organisatie en je expertrol te blijven behouden.
 • Je bent lid van het HR team en rapporteert aan de Teamleader Payroll.

 

Profiel

 

 • Je beschikt minimum over een bachelordiploma en hebt minstens een 5-tal jaar ervaring opgebouwd in een gelijkaardige functie. Kennis van Protime en/of eBlox is een troef.
 • Je stelt zaken kritisch in vraag en neemt zelfstandig initiatieven met het oog op verbetering van de werking van de afdeling en het payroll proces binnen de organisatie. Je streeft naar een permanente verbetering van de dienstverlening naar je klant.
 • Je werkt analytisch, accuraat en efficiënt en je bent zeer stressbestendig.
 • Je organiseert je taken autonoom en respecteert de vooropgestelde deadlines. Daarnaast ben je een communicatieve en enthousiaste teamplayer.
 • Je bent tweetalig (Nederlands-Frans) en bereid je te verplaatsen binnen België.

 

Aanbod

 

 • Ter Beke biedt je een gevarieerde functie van waaruit je mee vorm geeft aan de organisatie! Wil jij ook mee bouwen aan hun ZEAL? Dan horen we graag jouw verwachtingen!
 • Je start in een boeiende en afwisselende functie in een stabiele, internationaal groeiende onderneming met een aangename werksfeer.
 • Je kan rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE776392 naar Hudson, t.a.v. Jeroen Peeters, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 53 40, e-mail jeroen.peeters@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Send job by email

Apply for Payroll Specialist
Reference: BE776392

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.