Posted on: 2019-01-16

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Vanuit grondige analyse strategische aankoop opzetten

Buyse Metal Works Group (www.buysemetalworksgroup.be), ontstond in 2012 door de overname van Desart Industries door Buyse Decolletage. Buyse Metal Works Group stelt meer dan 100 personen tewerk en beschikt over meer dan 80 CNC-machines op hun sites in Aalter (Buyse Decolletage) en Lier (Desart Industries). De groep beschikt over uitgebreide productiemogelijkheden op het gebied van CNC-draaien, CNC-frezen en CNC-slijpen. De groep heeft een sterke leiderspositie als toeleverancier voor de industrie, onder meer in de machinebouw, verlichting, hydraulica, elektronica, pneumatica, automobielsector enz., waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit, efficiëntie en innovatie centraal staan. Buyse Metal Works Group is vandaag op zoek naar een (m/v):

 

PROCUREMENT MANAGER

VANUIT GRONDIGE ANALYSE STRATEGISCHE AANKOOP OPZETTEN

 

Functie

 

 • Als Procurement Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en centralisatie van het aankoopbeleid van de Buyse Metal Works Group.
 • Enerzijds sta je in voor het uitbouwen van strategische aankoop binnen de groep. Vanuit een grondige analyse zet je, in samenspraak met de zaakvoerders, een strategie op rond aankoop, suppliers, grondstoffen, rapportering, stock, voorraadrotatie …
 • Anderzijds sta je zelf ook in voor de onderhandelingen van een aantal categorieën met belangrijke leveranciers. Je gaat hierbij ook op zoek naar rationalisaties zonder de langetermijnrelatie en kwaliteit uit het oog te verliezen.
 • Je waakt over de implicaties van je initiatieven op de supply-chain-organisatie van de groep. Verder verzorg je een goede integratie van procurement met het ERP-systeem.
 • Je rapporteert aan de zaakvoerders, werkt in de vestiging in Aalter maar verplaatst je ook regelmatig naar Lier.

 

Profiel

 

 • Omwille van het belangrijke analytische en strategische aspect in de job beschik je idealiter over een masterdiploma.
 • Je hebt door opleiding of ervaring ook technische affiniteit ontwikkeld die je toelaat je gemakkelijk in te werken in de activiteiten van Buyse Metal Works Group.
 • Je beschikt over relevante ervaring met de aankoop van bv. grondstoffen en het onderhouden van leverancierscontacten. Peoplemanagement-ervaring is een plus.
 • Vertrouwd zijn met een ERP-pakket evenals kennis van Access of andere pakketten is een plus.
 • Je bent pragmatisch en resultaatgericht, en werkt goed samen in team.
 • Je communiceert perfect in het Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels.

 

Aanbod

 

 • Je maakt deel uit van een groeiende groep met ambitie en zin voor kwaliteit en innovatie.
 • Je hebt een sleutelpositie binnen de groep met concrete strategische impact en je hebt een belangrijke rol bij verbeteringsprojecten.
 • Je komt terecht in een aangename en mensgerichte omgeving en krijgt een marktconforme verloning met extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE774164 naar Hudson, t.a.v. Reinout Van Dorpe, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. + 32 9 242 54 83, e-mail reinout.van.dorpe@jobs.hudson.com

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

Send job by email

Apply for Procurement Manager
Reference: BE774164

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.