Posted on: 12.09.2017

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Gedreven professional met sterke interpersoonlijke skills

Miele is een Duits familiebedrijf met een groepsomzet van 3,9 miljard euro en 46 filialen verspreid over de hele wereld. Het Miele-merk is een premiumspeler in de markt van elektrische huishoudtoestellen en professionele installaties voor de verzorgingssector en horecabedrijven.

 

Miele België, met hoofdkantoor in Mollem, realiseert met 215 medewerkers een omzet van 128 miljoen euro en heeft een marktleiderspositie in de meeste productcategorieën.

 

Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v):

 

PRODUCT MANAGER

Gedreven professional met sterke interpersoonlijke skills

 

Functie

 

 • Je bent verantwoordelijk voor de assortimentsbepaling voor de Belgische en Luxemburgse markt, de prijspolitiek, de analyse van de verkoopcijfers, de marketing- en promotionele acties …binnen de jou toegewezen productgroep.
 • In nauwe samenwerking met de Marketing Director en op basis van een grondige analyse van de marktsituatie bepaal je de doelstellingen in een jaaractieplan (volume en marge zowel topline als bottomline). Je zorgt voor de implementatie en opvolging van kwantitatieve en kwalitatieve objectieven en stuurt bij waar nodig.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s binnen verkoop (o.a. Key Accountmanagers). Ze geven je enerzijds input uit de markt, maar mogen anderzijds van jou ook de nodige informatie en ondersteuning verwachten, die hun helpen om hun verkoopdoelstellingen te realiseren.
 • Je hebt frequent contact met het moederbedrijf in Duitsland en neemt regelmatig deel aan internationale meetings.

 

Profiel

 

 • Je genoot een hogere opleiding met een economische achtergrond en kan terugvallen op 3 tot 5 jaar marketingervaring.
 • Je hebt een analytische en creatieve geest en bent een proactieve persoon die in een enthousiast team van Product Managers meedenkt en meewerkt.
 • Als goede tweetalige communicator (Nederlands/Frans) weet je mensen te overtuigen van je standpunt. Bijkomende kennis van het Duits en/of Engels is een must.

 

Aanbod

 

 • Een boeiende functie met eigen inbreng en ontplooiingskansen in een internationaal bedrijf met een sterk merk en productengamma, dat wereldwijd bekend is.
 • Een opleidingstraject dat een goede basis is voor de performante uitvoering van je functie.
 • Een werkomgeving waarin communicatie, collegialiteit en flexibiliteit voorop staan.
 • Een motiverend salarispakket met een bedrijfswagen en tal van extralegale voordelen in overeenstemming met je toegevoegde waarde.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met vermelding van referentie BE761918 naar Hudson, t.a.v. Josquina Magerman, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. +32 9 242 53 71, josquina.magerman@jobs.hudson.com, be.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Product Manager
Job Reference: BE761918

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to Hudson Privacy Policy.