Posted on: 2019-06-11

Job type: Permanent

Sector: Pharmaceutical and Healthcare

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Met interesse in het ontwikkelen van ondersteunende diensten in draagbare gasdetectie

Dräger (www.draeger.be) werd opgericht in 1889 en is een internationaal leidend concern in de medische en veiligheidstechniek, met wereldwijd 13.250 medewerkers, actief in 190 landen met eigen sales en service organisaties in 50 landen, waaronder België (Wemmel). De vooruitstrevende productreeks van Dräger Safety omvat apparatuur voor persoonlijke bescherming, gebruikt in een brede waaier van industrieën en vooral in de chemie, petrochemie en farmaceutische industrie. Voor de ondersteuning van de groeiende vraag naar onze superieure technologieën zijn we op zoek naar een

 

PRODUCT SPECIALIST

Met interesse in het ontwikkelen van ondersteunende diensten in draagbare gasdetectie

 

Functie

 

 • Als rechterhand van de Product Manager draagbare gasdetectie, leer je de toestellen en applicaties kennen als geen ander en vandaaruit geef je ondersteuning aan de backoffice en aan de verkopers.
 • Daarnaast ontwikkel je de Dräger Academy, een afdeling waarbinnen opleidingen worden gegeven omtrent de bediening, de toepassingen en het onderhoud van gasdetectietoestellen, alcohol – en drugdetectie toestellen die in gebruik zijn bij alle industriële klanten en overheidsinstanties.
 • Je positioneert de Dräger Academy in de markt en faciliteert de opleidingen via de verkopers.
 • Je werkt nieuwe opleidingspakketten uit en stelt het didactisch materiaal samen. Je bouwt en beheert de opleidings- en e-learning modules, je doceert zelf opleidingen en zorgt voor verbreding van het opleidingsaanbod in andere technieken zoals adembescherming, door beroep te doen op ervaren collega’s.
 • Je werkt nauw samen met collega’s in de Dräger organisatie (sales manager, sales engineers, product managers, administratie), met de klant (plant manager, de technisch directeur, technische medewerkers, preventie-adviseurs …) en met andere betrokken partijen (o.a. Overheidsdiensten die instaan voor erkenningen).

 

Profiel

 

 • Je hebt een technische background bij voorkeur in de chemie
 • Je kan autonoom functioneren en weet van aanpakken.
 • Je bent een team player die constructief kan samenwerken met professionals op alle niveaus bij de klant en binnen de Dräger-organisatie.
 • Je hebt organisatorisch talent, nauwgezetheid is belangrijk in deze functie.
 • Je hebt de nodige presentatievaardigheden en beheerst de tools om deze vorm te geven.
 • Je kan communiceren in het Nederlands, Frans en Engels.

 

Aanbod

 

 • Je vervoegt een organisatie die reeds vijf generaties als familiebedrijf geleid wordt tot een succesvolle internationale beursgenoteerde onderneming, met innovatieve oplossingen, dé trendzetter op het gebied van veiligheidstechniek.
 • Dräger is gestoeld op een waarde-geörienteerde cultuur waar samenwerking open, respectvol en no-nonsense verloopt. Je wordt ondersteund door een team van ervaren en gemotiveerde collega’s
 • Een functie met veel uitdaging. Je staat aan de wieg van een commerciële trainingsactiviteit, met veel autonomie, verantwoordelijkheid en contacten op alle niveaus binnen het bedrijf en bij klanten in de nationale industrie.
 • De organisatie voorziet een zeer grondige inwerkperiode en continue opleiding.
 • Je krijgt een competitief salaris met bedrijfswagen, bonus en andere extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Reageer dan nu met je cv en motivatiebrief! (referentie BE772559)

Voor meer informatie, bel Greg Antierens op het nummer +32 2 610 27 74

www.hudsonsolutions.com

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Product Specialist
Reference: BE772559

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.