Posted on: 2019-02-11

Job type: Permanent

Sector: Legal and Professional Services

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

met passie voor taal

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

 

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

 

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ter ondersteuning van ons team Organizational Talent Management in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)

 

PROJECT ASSISTANT

MET PASSIE VOOR TAAL

 

Klanten helpen talent aan te trekken, te beheren en te behouden, daar draait het om in onze afdeling Organizational Talent Management (OTM). Het OTM team wordt aangestuurd door een coördinatieteam, met aan het hoofd een Director. Samen met de HR consultants van het team zal je van heel dichtbij klantenprojecten van A tot Z opvolgen en coördineren. Deze projecten zijn heel uiteenlopend naar vorm en duur. Inhoudelijk gaat het om vragen van klanten inzake functieclassificatie, organisatieontwikkeling of remuneratie. Vanaf de start tot de oplevering van een project ben jij verantwoordelijk voor een waaier aan administratieve, vertaalkundige en logistieke taken ter ondersteuning van het project.

 

  • Het opnemen van vertalingen vormt een belangrijk aandeel in jouw takenpakket. Je staat in voor het opleveren van kwalitatieve en zeer nauwkeurige vertalingen/revisies van functiebeschrijvingen, rapporten, offertes, presentaties… in samenwerking met andere collega vertalers/assistants. Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Frans, en kan je vlot uitdrukken in het Engels. Je wil graag jouw talenkennis actief gebruiken en optimaliseren. .
  • Je stelt mee de offerte op voor de klant, je plant afspraken in, je zorgt ervoor dat de nodige informatie tijdig voorhanden is en bereidt documenten en materiaal voor. Je werkt aan PowerPoint-presentaties, leest tussentijdse rapporten en salarisstudies na en verzorgt de maandelijkse facturatie. Hierbij zullen jouw taalvaardigheid, affiniteit met cijfers, en oog voor detail een belangrijke toegevoegde waarde vormen. Je kan vlot overweg met de MS office tools en streeft ernaar kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. Kortom, je volgt de stand van zaken van een project op de voet en ondersteunt in elke fase van het project de verantwoordelijke projectleiders en HR consultants.
  • Dankzij je organisatietalent ben je in staat de vooropgestelde planning correct op te volgen en je verliest de deadlines niet uit het oog. Je neemt graag initiatief, stelt je flexibel op en laat je niet uit je lood slaan door onvoorziene omstandigheden. Je zoekt een job waarin er ruimte is voor initiatief en creativiteit.
  • Je onderhoudt van dichtbij jouw klantencontacten en dankzij je sterke communicatieve vaardigheden sta je klanten op een professionele manier bij. Je hebt minstens een Bachelordiploma op zak en je wil graag de boeiende wereld van HR leren kennen. Ondersteund door een enthousiast team van 30 collega’s wil je je potentieel binnen de dynamische omgeving van Hudson verder ontplooien.

 

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

HRCareers

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE773401 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

 

Send job by email

Apply for Project Assistant - Organizational Talent Management
Reference: BE773401

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.