Posted on: 2018-12-11

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Hands-on coördinator met technische affiniteit

JENSEN-GROUP is de grootste wereldspeler op het vlak van oplossingen en totaalinrichtingen voor industriële wasserijen. Het bedrijf is beursgenoteerd en werkt samen met vooraanstaande spelers uit de sector van linnenverhuur binnen de gezondheidszorg, de horeca of de industrie. De organisatie biedt naast de technische installatie van de machines ook de nodige ondersteuning en advies m.b.t. technische problemen en pannes. JENSEN Benelux combineert de holdingactiviteiten voor de regio met een verkoop verantwoordelijkheid voor de Benelux-regio en heeft zijn kantoren in Sint-Denijs-Westrem en Nieuwegein (NL). In het kader van de interne doorgroei van een collega, gaat Jensen op zoek naar een (m/v):

 

PROJECT INGENIEUR

Hands-on coördinator met technische affiniteit

 

Functie

 

 • Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de coördinatie van alle installatie- en procesoptimalisatieprojecten bij de klant. Je wordt daarbij betrokken vanaf het voortraject tot de effectieve inplanting of oplevering.
 • Je ontwikkelt en beheert de verschillende optimaliseringsprojecten gaande van projectomschrijving, over de opmaak van technische tekeningen en berekeningen tot algemene projectcoördinatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor de opmeting van de wasserijen, de schematische uitwerking van alle machines alsook de technische verduidelijkingen. Daarbij houd je rekening met de haalbaarheidsstudies en het vooropgestelde budget.
 • Je hebt nauw contact met de leveranciers, je bent aanwezig op werfvergaderingen en je staat in rechtstreeks contact met de klant.
 • Je beheert zelfstandig de projecten en rapporteert rechtstreeks aan de Project & Service Manager.

 

Profiel

 

 • Je beschikt bij voorkeur over een hoger technisch diploma en combineert dit met een eerste ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met gebouwtechniek, sturings- en elektrotechniek of HVAC-technieken is een extra troef.
 • Je hebt een zekere affiniteit of interesse met tekenprogramma’s genre Autocad.
 • Je bent organisatorisch sterk en kan zowel autonoom als in team functioneren. Je bent hands-on ingesteld en kan nauwgezet werken. Bovendien ben je stressbestendig en weet je onder druk de juiste oplossing te vinden.
 • Je hanteert een open communicatie en weet klanten op een professionele manier te adviseren waar nodig.
 • Je drukt je vlot uit in het Engels, zowel schriftelijk als mondeling. Kennis van het Frans is mooi meegenomen.

 

Aanbod

 

 • Je komt terecht in een groeiend en financieel gezond bedrijf met een vlakke structuur. Je krijgt daarbij de kans om te werken binnen een sterk technologisch innovatieve onderneming.
 • Een hands-on functie met voldoende verantwoordelijkheden en de kans om je bij te scholen (zowel intern als extern).
 • Een aantrekkelijk salarispakket (incl. bedrijfswagen en andere voordelen) in lijn met jouw ervaring.

 

Interesse?

 

Stuur je C.V. en motivatiebrief met referentie BE764796 naar Hudson, t.a.v. Steven Baeyens, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 (0)9 242 54 91, e-mail steven.baeyens@jobs.hudson.com.

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Send job by email

Apply for Project Ingenieur
Reference: BE764796

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.