Posted on: 2018-03-28

Job type: Permanent

Sector: Industry and Manufacturing

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

YOUNG POTENTIAL MET ZIN VOOR INITIATIEF EN OPTIMALISATIE IN EEN PRODUCTIEOMGEVING

Buyse Metal Works Group (www.buysemetalworksgroup.be), ontstond in 2012 door de overname van Desart Industries door Buyse Decolletage. Buyse Metal Works Group stelt meer dan 90 personen tewerk en beschikt over meer dan 80 CNC-machines op hun sites in Aalter (Buyse Decolletage) en Lier (Desart Industries). De groep beschikt over uitgebreide productiemogelijkheden op het vlak van CNC-draaien, CNC-frezen en CNC-slijpen. De groep heeft een sterke leiderspositie als toeleverancier voor de industrie, onder meer in de machinebouw, verlichting, hydraulica, elektronica, pneumatica, automobielsector enz. waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit, efficiëntie en innovatie centraal staan. Om de sterke groei te ondersteunen, creëert Buyse Decolletage te Aalter een nieuwe rol als (m/v):

 

JUNIOR CONTINUOUS IMPROVEMENT ENGINEER

YOUNG POTENTIAL MET ZIN VOOR INITIATIEF EN OPTIMALISATIE IN EEN PRODUCTIEOMGEVING

 

Functie

 

 • Als Continuous Improvement Engineer werk je mee aan de verdere groei van de onderneming door het detecteren, uitwerken en implementeren van korte- en langetermijnprojecten, zowel in productie als de daaraan verbonden bredere systemen, processen en afdelingen in operations.
 • Je onderzoekt en evalueert de bestaande bedrijfsprocessen, zoals productie, logistiek, etc. en brengt deze flows in kaart. Op basis van deze analyse werk je verbetervoorstellen uit en sta je in voor de opvolging en coördinatie van deze projecten.
 • Tot jouw projecten behoren o.a. het optimaliseren van de productieplanning en de verdere implementatie en het gebruik van het ERP-systeem. Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers en je blijft aandachtig voor verbeteringsinitiatieven.
 • Je begeleidt en faciliteert werknemers in het gebruik van nieuwe werkmethoden. Dit zowel binnen productie als in het magazijn, de nabehandeling en verpakking van de producten, logistieke processen, ...
 • Jouw analyse en verbeteringsvoorstellen vormen de basis van belangrijke investeringsbeslissingen die je samen met het management verder uitwerkt en in uitvoering brengt. Je hanteert hierbij een kostenefficiënte werkwijze.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager en samen ondersteunen jullie de zaak-voerders van nabij.

 

Profiel

 

 • Je hebt bij voorkeur een technische master genoten en beschikt over de leergierigheid en verantwoordelijkheidszin om deze brede rol op te nemen, of je beschikt over een eerste werkervaring in een relevante productiecontext.
 • Je hebt een passie voor analyse en optimalisatie.
 • Je leert snel het productieapparaat kennen en je organisatorische vaardigheden laten je toe om structurele verbeteringen aan te brengen.
 • Vertrouwd zijn met een ERP-pakket, of ervaring met implementaties hiervan is een troef, evenals kennis van Access of andere programmatiepakketten.
 • Je bent pragmatisch en resultaatsgericht en werkt goed samen in team.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans en het Engels.

 

Aanbod

 

 • Je maakt deel uit van een groeiende groep met ambitie en zin voor kwaliteit en innovatie.
 • Je hebt een sleutelpositie binnen de vestiging in Aalter met concrete doorgroeimogelijkheden en je hebt een belangrijke rol bij verbeterprojecten.
 • Je komt terecht in een aangename en mensgerichte omgeving en krijgt een marktconforme verloning met extralegale voordelen.

 

Interesse?

 

Stuur je cv en motivatiebrief met referentie BE761155 naar Hudson, t.a.v. Charlotte Goddeeris, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel + 32 9 242 53 48, e-mail charlotte.goddeeris@jobs.hudson.com

 

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

 

Send job by email

Apply for JUNIOR CONTINUOUS IMPROVEMENT ENGINEER
Reference: BE761155

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

* I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.