Posted on: 2018-11-14

Job type: Permanent

Sector: Transport

 
Sign up for job alerts

You will receive job alerts for:

Please enter your email address.

Een analytische en communicatieve business professional met sterke project management skills en de ambitie om aan strategische (luchtvaart)projecten te werken

Brussels Airport Company (BAC) heeft als uitbater van Brussels Airport de verantwoordelijkheid om te zorgen voor de verdere ontwikkeling van de luchthaven. Met bijna 21,8 miljoen passagiers in 2016 is Brussels Airport één van de belangrijkste luchthavens in Europa en de grootste in België. Brussels Airport verbindt de hoofdstad van Europa met 238 bestemmingen wereldwijd, bediend door 78 luchtvaartmaatschappijen. Ze verwerken 490.000 ton cargo per jaar. De afgelopen jaren ontwikkelde Brussels Airport zich tot een intermodaal platform waarvan de passagiers, luchtvaartmaatschappijen, commerciële partners en werknemers van de luchthaven, en de interactie tussen al deze spelers, de pijlers vormen.

Ter versterking van hun departement Strategic Development is BAC vandaag op zoek naar een (m/v):

 

PROJECT MANAGER

Een analytische en communicatieve business professional met sterke project management skills en de ambitie om aan strategische (luchtvaart)projecten te werken

Functie

 • Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het management van diverse luchtvaart gerelateerde programma’s en projecten, gaande van het opstellen van de visie, objectieven en blueprint van een programma, de vertaling naar projecten en het uitvoeren van projecten van de conceptfase tot implementatie en evaluatie na de operationele fase.
 • Je denkt mee in functie van lange termijn oplossingen, je onderzoekt mogelijke opportuniteiten om nieuwe markten en opbrengsten te ontwikkelen en werkt de business plannen en investeringsmogelijkheden uit die je aan het senior management presenteert.
 • Je vertaalt projectvoorstellen en business cases naar concrete projecten, op basis van business forecasts, marktanalyse, luchtvaartstrategie en masterplan.
 • Je fungeert als interface voor informatiedoorstroom met betrekking tot producten, projecten en klanten.
 • Je controleert en zorgt voor bijsturing van projecten om efficiëntie te verhogen, risico’s te verminderen, veranderingen te identificeren en alternatieve oplossingen voor te stellen.
 • Je fungeert als ambassadeur van de standaard projectmanagementmethodologie binnen Brussels Airport.
 • Je onderhoudt regelmatige contacten met klanten om hun noden en verwachtingen beter te begrijpen.

Profiel

 • Je beschikt over een masterdiploma, idealiter aangevuld met een MBA of andere bijkomende opleiding.
 • Je hebt minimum 5 jaar ervaring in project management of business consultancy en kan een sterke kennis van business economics en business management voorleggen.
 • Je hebt kennis van de PMI-projectmanagementmethodologie (of gelijkwaardig).
 • Je hebt bewezen ervaring met prioritering in complexe omgevingen, managementrapportering en procesverbetering.
 • Je bent een sterke communicator, hebt strategisch inzicht en beschikt over sterke organisatorische vaardigheden en situationeel leiderschap.
 • Je beschikt over een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.

Ons aanbod

 • Brussels Airport Company biedt je een job als geen ander, met uitdagingen in een unieke omgeving die volop in beweging is.
 • Je krijgt de mogelijkheid om autonoom te werken en er is ruimte voor initiatief.
 • Er wordt een aantrekkelijk salarispakket voorzien in lijn met de functieverantwoordelijkheden.

Interesse?

Stuur vandaag nog uw sollicitatiebrief en cv met vermelding van referentie BE757854 naar Hudson, t.a.v. Sandy Vermeulen, Brussel, tel 02 610 27 48, e-mail sandy.vermeulen@jobs.hudson.com, be.hudson.com.

Uw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.

Send job by email

Apply for PROJECT MANAGER
Reference: BE757854

Please complete all required fields marked *

*

*

*

*

*
Choose file from

Issues applying with LinkedIn? Click here

MS Word, PDF, HTML and text formats.

*
I agree to the Hudson Privacy Policy and give my consent for processing my data.